Haber

760 bin liralık fitness eğitmenini soyan zanlılar yakalandı

ESENYURT’ta fitness eğitmeni OCK(24)’ün 760 bin liralık çantasını aracına binerken silah tehdidiyle soyan 4 kişi yakalandı.

PARAYI ÇALIP ARABALARININ LASTİĞİNİ KIRDILAR

Esenyurt Hürriyet Mahallesi Toygar Sokak’ta saat 08.20 sıralarında meydana gelen olayda polise başvuran fitness eğitmeni OCK, silahlı ve bıçaklı kişilerce gasp edildiğini söyledi. Mağdur ÖÇK, içinde 760 bin liralık çantayla evden çıkıp otomobiline binmek üzereyken beyaz bir otomobilden inen zanlıların kendisini bıçak ve tabancayla tehdit ettiğini söyledi. Zanlıların çantayı alıp aracının lastiklerini bıçakla deldiklerini anlatan OCK, “Sonra hızla oradan kaçtılar” dedi. söz konusu.

POLİS KAMERA GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞARAK ŞÜPHELİLERİ YAKALADI

Olayla ilgili Haraç Büro Amirliği gruplarının başlattığı çalışmada, zanlıların kaçtığı otomobilin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Kamera görüntüleri kullanılarak yapılan takip sonucunda zanlıların aracını park ettikleri yer ve girdikleri adres belirlendi. Bu gelişme üzerine kimlikleri belirlenen zanlıları yakalamak için çalışma başlatıldı.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI Gasp Büro Amirliği grup zanlıları HK(25), İ.K.(26), Ö.Ş.(23) ve FY(26) gözaltına alındı. Oto tamircisi olan HK ile oto yıkamacı olan İ.K.’nin daha önce 7 arıza kaydı olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. 4 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu