Ekonomi

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, The Prince’s Trust International’ın Selamlayan Ailesine Katılıyor

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Kral III. Charles’ın liderliğindeki prestijli hayır kurumu The Prince’s Trust International’ın patronlarının ailesine girdi.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, bizzat Charles’ın liderliğindeki prestijli yardım kuruluşu The Prince’s Trust International’ın patronları ailesine girdi. Dinçer, gençlerin gelişmesi ve ilerlemesi için çalışan kuruluşa küresel sorunların çözümünde yardımcı olacak. Verilen bilgilere göre; III. Charles ve Suzan Sabancı Dinçer, daha önce Kral’ın tüm sosyal sorumluluk faaliyetlerini yürüttüğü The Prince’s Charities çatısı altında birlikte çalışmıştı. Sabancı Dinçer, Birleşik Krallık’ın en büyük sosyal sorumluluk kuruluşlarından biri olan ve girişimcilik, çevre, eğitim, sağlık ve kültür sanat alanlarında faaliyet gösteren kurumda Uygulama Konseyi Üyesi olarak görev almıştır.

Suzan Sabancı Dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kral III. Charles toplumsal konulara duyarlı ve bu konulara çok zaman ayıran bir lider. Kendisiyle bir kez daha çalışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. The Prince’s Trust International ile birlikte gençleri desteklemek ve güçlendirmek için çok değerli girişimlere imza atacağımıza eminim. Bundan da gurur duyuyorum.”

1976’da Kral Charles (o zamanki Prens Charles) tarafından kurulan bir hayır kurumu olan The Prince’s Trust, Kralın gençlerle bağ kurma arzusunun somut bir tezahürü olarak görülüyor. 1999 yılında Kraliçe Elizabeth’ten kraliyet beratı alan kurumun amacı; Gençlerin zihinsel, ruhsal, ahlaki ve fiziksel gelişimlerini ve ilerlemelerini tüm hayırsever yollarla teşvik etmek, tam potansiyellerine ulaşmaları için fırsatlar sağlamak ve yaşam koşullarının iyileştirilebilmesi için toplumun sorumlu üyeleri olmalarını sağlamak olarak tanımlar. Kuruluş 18’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve istihdam, girişim ve eğitim programları aracılığıyla gençlerin sürdürülebilir ve anlamlı kariyerler oluşturmasına yardımcı oluyor. – İSTANBUL

adakli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu