Yaşam

Beni Sakla filmindeki ev sahnesinden gelinimin mutfak krizine kadar bugün televizyon dünyasında neler oluyor?

3 Kasım Cuma günü televizyon ve dizi dünyasındaki son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler oldu?

Gelinim Mutfakta’nın son bölümünde kamera arkası yaşananlar izleyenleri nefesleri keserek izledi. Kayınvalidesi Gönül Hanım, babasından miras kalan 8,5 milyon TL değerindeki lüks evi, oğlu Tuğba’ya yaptırdığını öğrenince bayıldı.

Yeni sezona farklı bir senaryo ile başlayan Yalıçapkını’nda işler oldukça karmaşık bir hal alıyor. Sezona özgün bir kadroyla başlayan dizi daha sonra kararını değiştirerek eski karakterleri kadroya dahil ederken, senaryoyla ilgili patlayıcı bir tez ortalığı karıştırdı.

Star TV’de bu akşam yayın hayatına başlayan Sakla Beni dizisi daha bölüm bitmeden sosyal medyanın gündemindeydi. Dizide iki çocuk karakter arasındaki zorbalık sahnesi infial yaratırken, söz konusu sahneye izleyicilerden tepki geldi.

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Selma Kalebek’in paylaştığı Sakla Beni ilk bölümüyle ekranlara geldi. Star TV’de yayınlanan dizinin henüz ilk bölümü olmasına rağmen özellikle çocuk karakterler arasında yaşanan zorbalık tepki çekti. Bölümün ilk bölümüne sosyal medyadan tepkiler yağdı.

Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni bugün ilk bölümüyle ekrana geldi. Baş karakterlerin çocukluklarına ait sahneler oldukça rahatsız ediciyken, iki çocuk karakter arasındaki sahne ciddi yankı uyandırdı.

27 yıllık evliliklerini bitirdikten sonra sık sık gündeme gelen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can Aslantuğ, babasının izinden gitmeyi seçti. Oyunculuğa ilgi duyan ve denemek isteyen Can Aslantuğ’un ilk dizisi de belli oldu.

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasında gerginlik yaşandı. İkilinin sette kavga ettiği bildirildi. Bunun üzerine ikilinin dün akşam Kadıköy’de ekrana gelen bu buluşması, Menajerimi Ara dizisindeki bir sahneye benzetildi.

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, Nur Viral’in programına konuk olmaya devam ediyor. Cuma günleri canlı yayında izleyicilerin sorularını da yanıtlayan Kavaklı, bu kez kahve konusunda sert konuştu.

Star TV’nin ilk bölümüyle heyecan yaratan dizisi Sakla Beni, özellikle iki çocuk karakter arasındaki ‘ev oyunu’ sahnesiyle gündem oldu. Skandal sahneye sosyal medyadan yoğun tepki gelirken, Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş olayla ilgili açıklama yaptı.

ahlat-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu