Haber

Beycan Üçkardeş Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) 27 Ocak’ta olağan genel kuruluna giderken adaylar da netleşmeye başladı. Bu kapsamda gazeteci Beycan Üçkardeş, MGC Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Üçkardeş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği toplantıda adaylığını açıkladı. Uzun yıllar mesleğin her kademesinde çalışmış bir gazeteci olarak mesleğin ve çalışma arkadaşlarının sorunlarını yakından hissettiğini söyleyen Beycan Üçkardeş, “Bu yılki seçimlere lider adayı olarak gireceğimi duyurmak isterim. Bu sorunların çözümü için MGC’nin genel heyeti 27 Ocak’ta toplanacak.”

Gazetecilerin toplumun en önemli güçlerinden biri olarak gösterildiğine işaret eden Üçkardeş, “Kamuoyunun yaşadığı sorunları dile getirdiği gazeteciler, kendi sorunlarının analizi için gidecekleri adres bulamıyor. kendi seslerini duyurma konusunda en önemli görev meslek örgütüne düşmektedir.Meslek örgütleri “Dayanışmanın sağlanması ve toplumumuzu aktif bir yapı haline getirmek, sorunlarımızın çözümünde en önemli unsurdur. Arkadaşlarım ve ben bunu başarmak için bir görevdeyiz” dedi.

Mesleki eğitim faaliyetleri, yarışmalar, ulusal ve uluslararası teşvik ve destek projeleriyle işini hakkıyla yapmak isteyen gazetecilere katkı sağlamak istediğini belirten Üçkardeş, “Alışveriş, eğlence ve eğlence gibi farklı segmentlerdeki gazetecilerimize özel indirimler sunuyoruz. Çoğumuzun cebimizde taşıdığı üyelik veya mesleki kimlik kartlarımızı çipli hale getirerek sağlığımıza katkıda bulunacağız.” “Kampanyalar düzenlemek için çalışmalar yapmayı planlıyoruz. İlçelerdeki üyelerimizle yakın bir aile olmak istiyoruz. Bunun için her zaman yolda olacağız. Onların dertleri, dertleri bizim de derdimizdir, biz bir aileyiz.” dedi. – MERSİN

pulumur-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu