Haber

Esenyurt’ta Tekel Bayiliğinde Meydana Gelen Cinayetlerle İlgili Gözaltına Alınan Zanlı İfade Verdi

ESENYURT’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi baskını ile ilgili gözaltına alınan Tarık Özer, “Maddi durumumuz çok iyi. Daha önce de kardeşimi vurmuşlardı. O yüzden silahlarımızı çekince bir anda olan oldu” dedi. Şüphelilerden Murat Özer’in bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

TEKEL BAYİDE ÇİFTE CİNAYET TAMAMLANDI

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki inhisar bayisine düzenlenen saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ve 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ağır yaralandı. Cumartesi günü saat 00:15 civarında. Saldırının ardından Murat Özer ve Servet Özer kısa sürede yakalandı. Baskın için aranan Tarık Özer ve Azat Özer de dün yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Zanlılarla birlikte kaçmalarına yardım ettiği iddia edilen 5 kişi de gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı 9’a yükseldi.

BİR KİŞİ MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

Zanlıların Cinayet Büro Amirliği’ndeki süreçleri devam ediyor. İlk olarak ayağından yaralanan zanlılardan Murat Özer, emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah geniş güvenlik önlemi alınarak Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.

3 KIZ KARDEŞİNDE POLİSE GİRİŞ KAYITLARI VAR Gözaltına alınan 42 yaşındaki Tarık Özer’in ağabeyinin 1,37 yaşındaki ağabeyi Servet Özer’in 9,39 yaşında olduğu öğrenildi. yaşlı Murat Özer’in 3 sabıkası varken, 18 yaşındaki Azat Özer’in poliste sabıkası yoktu.

Cinayet Büro Amirliği’nde sorgusu devam eden zanlılardan Tarık Özer’in olaydaki asıl silah olduğu belirlenen ilk sorusunda, “Borcumuz vardı ama çok önemli değildi” 600 bin liradan fazla borcu var ama biz çok zenginiz.Bu para çok önemli değildi.Başı belaya girmesin diye bundan çok daha fazla olan alacaklarıma çizgi çektim.”

SOSYAL MEDYADA BENİ AYRILAN PAYLAŞIMLAR YAPTILAR

Tarık Özer, “Ancak sosyal medyada beni ve ailemi küçük düşürmeye ve hakaret etmeye başladılar” dedi. Bunu yapan onlardı. Daha önce kardeşimi vurdukları için biz de kendimizi korumak için silahımızı çektik. Olay bir anda oldu.” Tarık Özer’in kullandığı tabancanın kendi adına ruhsatlı olduğu öğrenildi.

hamurajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu