Haber

itiraz edecekler! 2 dönem transfer yasağı alan Giresunspor Başkanı’ndan zehirli sözler

SporToto Muhteşem Lig gruplarından Bitexen Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak, transfer yasağı nedeniyle mevcut takımı korumak için adım attıklarını söyledi. Yamak, Çotanak SporKompleksinde düzenlediği basın toplantısında kulübün şu anda FIFA’da devam eden davalar dahil 271 milyon lira borcu olduğunu belirtti.

“YASAĞIMIZ VAR”

Transfer yasağına da değinen Yanak, “Kulüp ara dönemde transfer yapamadı, bu sene sonunda transfer yapamayacağız, o yüzden transfer panosunu açsak bile bonservis şansımız yok” dedi. Çünkü transfer yasağımız var. Mevcut takımı korumak için de adımlar attık. Campuzano’nun sözleşmesini feshetme durumu vardı. “Aslında oyuncumuza önemli bir teklif geldi ve oyuncumuz borcunu kapatmak zorunda kaldı. Gelir getirerek kulüpten ayrılma imkanı da vardı. 600 bin euro civarında kulübe fayda sağlayabiliriz. Ama büyük resme baktığınızda ayrılamayacağımızı gördük ve Campuzano’ya para ödedik.” ifadelerini kullandı.

“GİRESUNSPOR KİMSEYİ SATMAYACAK”

Radyospor’a konuşan Yamak, ” Giresunspor şu anda kimseyi satmayacak. Başkaları futbolcularımızı başka takımlara götürmek için çaba sarf ettiler, biz de onlara karşıyız. Elimizden geldiğince tüm oyuncularımızla sözleşmelerini uzatıp önümüzdeki sezon bu takımla devam edeceğiz.” Birlikte savaşacağım.’ söz konusu. Tabii bunlar çok duygusal. Kaptanımız Onurcan Piri’den, Perez’den, tüm oyunculardan Allah razı olsun.”

“İTİRAZ EDECEĞİZ”

Başkan Yamak, bir gazetecinin TFF’nin ligden çekilen takımlardan transfer olacak yabancı futbolcuların oynaması kuralı ile kontenjan kuralını 9+2 olarak güncellemesine ilişkin sorusuna, “Maalesef Giresunspor olarak devam edemeyiz” dedi. Sahada 3 Türk ve 8 yabancı oyuncu bulunuyor.Ancak bu durumdan dolayı diğer takımlar 2 Türk oyuncuyla oynuyorlar.9 yabancı oyuncuyla çıkabiliyorlar. Bu garip bir haksız rekabet, bizim için de dezavantaj, en geç önümüzdeki hafta itiraz edeceğiz.” diye yanıtladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu