Haber

Kayseri polisi Hatay’a gitti

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerine yardımlarla tüm gücü ve birimleriyle takviye çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta meydana gelen diğer iki depremde ağır hasar gören deprem bölgesi Hatay’a Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı 24 polis memuru sevk edildi.

Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen uğurlama törenine Önder Büyükkılıç’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, daire başkanları ve zabıta görevlileri katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, veda töreninde yaptığı konuşmada, şehrin onuru ve vitrini olarak nitelendirdiği zabıta ekiplerine deprem bölgesinde yürütülecek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“GÜN YARALIYOR, GÜN KATILIYOR, GÜN BİRLİKTE OLUYOR”

Bu şiddet günlerinin korunma günleri olduğuna değinen Önder Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, “Bu akşam sahadan, deprem bölgesinden yeni geldim. Kahramanmaraş ve Gaziantep’teki çalışmaları yerinde değerlendirerek başta Kayseri’nin pahalı valisi olmak üzere oradaki değerli liderlerimizle, AFAD’ın gerekli koordinatör grupları veya diğer birimlerle istişarelerde bulunduk ve ihtiyaçlarını belirledik. Bizler hep onların ihtiyaçlarını, şükürler olsun, itiraz etmeden karşılamak için çaba sarf ettik. Çünkü bugün yaraları sarma günü, sahip çıkma günü, birlikte olma günü” dedi.

“HER SAAT, HER DAKİKA, HER AN DEĞİŞİM GEREKİR”

Deprem bölgesinde her saat, her dakika, her an ihtiyaçların değiştiğine işaret eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

“Her saat, her dakika, her an ihtiyaç değişir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her zaman gruplarımızın uyumadığını, çalışmadığını, koşmadığını ve bu yaraları hep birlikte bir an önce nasıl sarabileceğimizi görüyoruz. Sistem fedakarlık üzerine kurulu, sistem gösteriden çok hizmet boyutuyla ilgili bir konuma gelmiş olup, 10 ilimiz civarında orada veya başka yerlerde görev yapan kardeşlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür eder, dua ederiz. , Türkiye’nin her yerinden, her kurum ve kuruluştan. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine sabırlar diliyoruz. Milletimize başsağlığı diliyoruz.”

“ORADA YÜZÜMÜZ OLACAKSINIZ”

Önder Büyükkılıç, konuşmasında görev alacak polis memuruna hitaben, “Orada ki yüz akıntımızdan biri olacaksınız” diyerek, “Tabii ki polis teşkilatıyla ilgili olarak bizim Hatay’ımızda, o bölgede görev yapacaksınız. Hulusi Akar paşamız, bakanımız ve hemşehrimiz orada görevli bakanlarımızdandır. Umarız kazasız gidersiniz. Dualarınızı bekliyoruz, sizin için dua ediyoruz. Sana veda ediyoruz. Teşekkür ederim”.

HATAY’DA 24 SABITA İŞÇİSİ ÇALIŞACAK

Dua ve sirenlerle uğurlanan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesi olan Hatay’a yönlendirilen polis memuru, bölgede ihtiyaç sahibi olan polis hizmetlerini yerine getirecek. Bu kapsamda Hatay’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplam 24 zabıta görev alacak.

haber-tavsanli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu