Yaşam

Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kızılcık Şerbeti 23. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen rekorlar kıran dizi Kızılcık Şerbeti, bu hafta 22. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Senaryosu ile dikkat çeken ve her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturan Kızılcık Şerbeti dizisinin bu bölümü seyircilerden tam not aldı. Sevilen dizinin başrollerini üstlenen usta oyuncular Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen, izleyenlerin beğenisini bir kez daha kazandı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği Kızılcık Şerbeti 23. bölüm fragmanı da yayınlandı.

İşte Kızılcık Şerbeti 23. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Gold Cinema imzalı Kızılcık Şerbeti’nin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor.

Kızılcık Şerbeti serisinin son bölümüne bir göz atalım ?

Kızılcık Şerbeti 22. bölümde: Abdullah, Nursema’yı konuta geri döndürmeyi başarır.

Nursema’yı evine döndürmek için Pembe’ye gerçeği itiraf etmeye hazırlanan Abdullah, Nursema kararından dönünce rahat bir nefes alır.

Abdullah, henüz kendisine bile itiraf edemediği duygularını kızıyla konuşmak zorunda kalmaktan çok rahatsızdır.

Fatih’in Doğa’ya yaptığı sürpriz ikilinin ilişkisini olumsuz etkiler! Fatih’in Doğa’ya sürpriz olarak aldığı arabası, zamanla ikili arasında tam bir felakete dönüşür.

Tuzak kurmakta usta olan kör teyzesi Nilay, dolandırıcıların tuzağına düşer. Ailesi zor günler geçiren Nilay’ın yanındadır.

Sönmez ve Mustafa’nın restoran açılışında iki aile yeniden bir araya gelir. İki aile arasında sular yatıştığında işler yeniden sarmaya başlar.

Çimen’in bilgisayarında uygunsuz görüntülerle karşılaşan Kıvılcım, Metehan ve Çimen’i korumak için harekete geçer. Ama işler farklı gidiyor…

Kıvılcım, çocukların bu işten zarar görmeden kurtulmasını isterken Ömer’in atılımı ikilinin ortasını açar!

Ömer, Metehan’ı korumak için harekete geçer ve tutuklanır… Kıvılcım, elinde olmayan bu durum karşısında ne yapacağını bilemez!

Kıvılcım ve Ömer ayrılıyor mu? Metehan’ı ihbar eden kişi ortaya çıkacak mı?

İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı ?

Kızılcık Şerbeti 23. Kısım 1. Fragman | “Metehan’ın senin oğlun olmadığını biliyorum!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu