Ekonomi

Kocasinan Belediyesi, Kuşçu ve Gömeç’teki villa arsalarından 44 milyon 180 bin TL gelir elde etti

Kayseri’nin deniz kıyısındaki Kuşçu ve Gömeç mevkilerinde bulunan 24 adet villa için düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ihalelerden Kocasinan Belediyesi toplam 44 milyon 180 bin TL gelir elde etti. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan yatırımlar sayesinde Kayserililerin eşsiz manzarayı seyretmekten keyif aldığı Kuşçu’ya ayrı bir güzellik kattıklarını vurgulayarak, yaptıkları ihalelerde bunun en büyük göstergesi olduğunu söyledi.

İhaleler, yoğun talep üzerine Kocasinan Belediyesi otoparkında yapıldı. Meclis nezdinde gerçekleştirilen müzayedelerde mavi ve yeşilin ortasında yer aldığı Kuşçu Mahallesi’nde 16 adet villa, Gömeç Mahallesi’nde 8 adet villa olmak üzere toplam 24 adet taşınmaz satışa sunuldu.

“Hayırlı olsun” temennisiyle ihaleyi açan Önder Çolakbayrakdar ile katılımcılar arasında zaman zaman tatlı görüşmeler yaşandı. Önder Çolakbayrakdar, ihaleye yoğun ilgi gösteren katılımcılara teşekkür ederek; “Bölgemizin ve şehrimizin gelişmesi ve Kocasinan’ımızın daha da güzelleşmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Özellikle vatandaşlarımızı günün yorgunluğunu atacak sosyal alanlar yapıyoruz. Bunlardan biri de Kuşçu Mahallesi. Bunda kapsamında Kuşçu’da bungalov evlerden oluşan bir tatil köyü kurduk.Yamula Barajı’nın 7’den 70’e tüm kesimlerine hitap eden oturma alanları, piknik alanları gibi farklı sosyal mekanlar ve olanaklar oluşturduk.Ayrıca trekking yapılabilir. Yerli ve yabancı turistler için.Yürüyüş parkurları ile sizlere şehrin stresinden uzaklaşıp keyifli bir gezi yapma imkanı sunuyoruz.Özellikle motor tutkunları,bisiklet severler ve olta balıkçıları için özel aktivite ve etkinlikler düzenliyoruz.Son olarak kano ve kano ile Bölgeye kazandıracağımız yelken tesisi, ilimizde su sporlarının yapılabileceği bir yer faaliyete geçecek, renkli ve farklı su sporlarının yapıldığı, gençler ve su sporları tutkunları başta olmak üzere herkesin ilgi gösterebileceği bir aktivite merkezi olacak. düzenlenecek. Kuşçu’yu şehrin sosyal hayatına renk katacak bir bölge haline getireceğiz. Bu vesileyle hem Kocasinan sakinlerine hem de taşınmazları alan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kocasinan Belediyesi ihalelerden toplam 44 milyon 180 bin TL gelir elde etti. – KAYSERİ

payashaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu