Haber

Muammer Keskin kimdir? Muammer Keskin kaç yaşında, nereli? Muammer Keskin Biyografisi!

İdris Şahin, Muammer Keskin Fox TV Çalar Saat programına konuk oldu. Canlı yayına bağlanan İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kaç yaşında, kim ve nereli olduğunu araştırıyor. FOX Çalar Saat konuğu Muammer Keskin kimdir? Muammer Keskin Muammer Keskin kaç yaşında, nereli? Muammer Keskin biyografisi! FOX Çalar Saat konuğu Muammer Keskin kimdir? Muammer Keskin kaç yaşında, nereli? Muammer Keskin biyografisi! Detaylar burada…

MUAMMER KESKİN KİMDİR?

Muammer Keskin (1954, Ardahan doğumlu) bir Türk siyasetçidir. Cumhuriyet Halk Partisi üyesidir ve 2019’dan beri Şişli Belediye Başkanıdır.

Atatürk Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Bölümü’nden mezun oldu. Fahri Atabey’in İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemde 1972 yılında Fen İşleri Müdürlüğü’nde göreve başlamış, 1974-1978 ortalarında İstanbul Belediye Başkanı Ahmet İsvan ile birlikte İstanbul Yakası Asfalt Şubesi’ndeki görevini sürdürmüştür. Sonraki iki yılda Aytekin Kotil’e bağlı olarak Şişli Şube Müdürü olarak görev yaptı. 1985 yılında Mali Müşavirler Derneği’nin kuruluşunda aktif rol aldı, 1998-2006 yıllarında İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyeliği, Türkiye Sosyal Ekonomik ve Siyasi Araştırmalar Vakfı (TÜSES) Genel Sekreterliği görevini üstlendi. Ayrıca 1991-1995’te SHP Şişli ilçe başkanı oldu. 31 Mart seçimlerinde partisi ve Millet İttifakı’nın adayı olarak seçime girmiş, DSP’nin adayı ve eski cumhurbaşkanı Mustafa Sarıgül ile yarışmış ve 20 puan farkla seçimi kazanmıştır. 5 Nisan 2019 tarihinde görevine başladı ve göreve başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu