İş

MÜSİAD Vizyoner Zirvesi ‘Gücümüz’ Temasıyla Gerçekleştirildi

MÜSİAD’ın iş insanlarını bilgilendirmek ve geleceğe hazırlamak amacıyla düzenlediği MÜSİAD Vizyoner Tepesi, “Gücümüz” temasıyla İstanbul TİM Show Center’da gerçekleştirildi.

VISIONER’23 zirvesine ilişkin bilgi veren MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Vizyoner projesiyle geleceğe ışık tutuyor. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen ve “Bir insanı değiştirmek için gerekli olan, farkındalığını değiştirmektir” fikrinden yola çıkan MÜSİAD Vizyoner, 2023 yılının en üst başlığını “Gücümüz” olarak belirledi. Kamuoyu ve iş dünyasından üst düzey katılımın olduğu zirvede iş dünyasının geleceği konuşuldu.

Kamuoyu ve iş dünyasından üst düzey katılımın olduğu zirvede iş dünyasının geleceği konuşuldu.

MÜSİAD olarak; “Türkiye Yüzyılı hedefini her alanda akılcı bir şekilde gerçekleştirmek için hazırladığımız yol haritası 4 Kasım’da Vizyoner’23’te açıklandı.

MÜSİAD Vizyon Zirveleri, 2015 yılında “Gelecekle İş Yapmak”, 2017 yılında “Dönüşüm” ve 2019 yılında “Dijital Gelecek” söylemlerini güncel tutan bir zirve oldu. 2021 yılında ise “Vizyoner Zirvesi” sloganıyla gerçekleştirildi. Bildiri”, 9 bine yakın katılımcıyla somut aksiyon alan bir zirve yapısına dönüştü. MÜSİAD’ın hedefleri doğrultusunda bir kilometre taşının daha eklendiği bu zirvede, “gelecek” olgusunun geldiği ve geleceğin gerçekleştiğinin farkına varılması gerektiğinin altını çizen bir anlayışla, yaşanan değişimlere dair farkındalık yaratıldı. . Vizyoner hem dönüşen, hem dönüşen bir tepe, hem de telaffuzda kalmayan ama artık harekete geçen bir tepe olarak zihinlere kazındı.

‘Birimizden Bize’ giden yol

MÜSİAD Vizyoneri ’23’, bireysel yaşam odaklı günümüz dünyasında insanlar arasındaki ilişkileri yeniden tesis ederek, karmaşık zorluklar ve sorunlarla dolu bir dünyada sorunlara kolektif eylemle çözüm bulmayı amaçladı.

Vizyoner ’23’ün “Güç Biziz” mottosu üzerine inşa edilen, yıllardır konuşulan sorunlar ve bu sorunlara getirilen çözümlere karşı sonuç almanın yolu kolektif eylemden geçiyor; Ortak hedeflere, birlikte çalışarak, güç ve kaynakları bir araya getirerek ulaşılabileceğini vurguluyor. Kolektif çabaların bireysel çabalardan daha büyük başarıya yol açabileceğini ortaya koymaktadır.

Kolektif eylem başarının katalizörüdür

MÜSİAD Vizyoner ’23, “Gücümüz” ile Türkiye’nin her alanda ve dalda gelişmesi ve ilerlemesi için itici güç olacak bir katalizöre ihtiyacı olduğunu ve bu katalizörün kolektif eylem olduğunu vurguluyor. Vizyoner’23 ile hedeflere daha kolay ulaşılabilmesini sağlayacak, ekonomi ve iş dünyasının ortaya çıkabilecek engelleri zorlanmadan aşmasının, başarı ve kazanımlarını daha ileriye taşımanın anahtarı olacak tek gücün olduğu anlaşıldı. : “Kolektif Hareket”. “Toplu eylemin Türkiye’nin daha da başarılı olmasına katalizör görevi göreceği de vurgulandı” dedi.

Zirve, alanlarında değerli başarılara imza atan seçkin isimleri ağırlarken, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın yanı sıra eski Diyanet İşleri Başkanı, yazar ve yazar Mehmet Görmez de yer aldı. akademisyen Prof. Dr. Türker Kılıç, Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Next Academy kurucusu Levent Erden ve Milli Futbol Grubu’nun başarılı Teknik Müdürü Vincenzo Montella da konuşmalarıyla zirveye renk kattı. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu