Teknoloji

Nisan ayının üçüncü haftasında çıkacak PC oyunları: 15-21 Nisan 2023 #1

 
Nisan ayının üçüncü haftasında çıkacak PC oyunları listesi ile karşınızdayız. Bu liste 15-21 ortalarında çıkacak oyunları içeriyor. Diğer haftaların maçlarını aşağıda bulabilirsiniz:
 
– Nisan ayının ilk haftasında çıkacak PC oyunları: 2023 – 1 numara
– Nisan ayının ilk haftasında çıkacak PC oyunları: 2023 – #2
– Nisan ayının ikinci haftasında çıkacak PC oyunları: 8-14 Nisan 2023 #1
– Nisan ayının ikinci haftasında çıkacak PC oyunları: 8-14 Nisan 2023 #2
– Nisan ayında çıkacak ancak kesin tarihi belli olmayan PC oyunları: 2023
 
– Moons Of Darsalon (19 Nisan: bulmaca, platform oyunu, aksiyon, macera)
 
 
Kucho! ve Dr. Kucho tarafından geliştirilmiştir! Games, Astrolabe Games tarafından yayınlanacak bulmaca, platform, aksiyon, macera oyunu Moons Of Darsalon, 19 Nisan’da biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu retro tarzı yapımda platform zorluklarıyla karşılaşacağız ve bu platform zorluklarının üstesinden gelmek için ekibimizdeki karakterlere güveneceğiz. Oyunda her karakter farklı bir görevi üstlenebilecek ve bu görevler ile birlikte çeşitli platform zorluklarını aşarak karşımıza çıkan boşlukları doldurabileceğiz. Ayrıca yolumuzu açmak için çeşitli atılımlar yapabileceğiz. Oyunda her zaman çeşitli bulmacalar olacak ve bu bulmacaları aşmak bizim işimiz olacak.
Eski usul retro grafiklerle harmanlanmış bu macera platform oyunu, fizik tabanlı bir ortama sahiptir. Bu fizik tabanlı ortam, yok edilebilir ortamları ve etkileşim kurabileceğimiz çevresel faktörleri ve unsurları içerir. Bu unsurlarla birlikte örneğin bir boşluk ya da boşlukla karşılaştığımızda o boşluğu çevresel faktörlerle doldurabiliyoruz ve bu şekilde yaptığımız saldırılarla bu platform zorluğunu aşabiliyoruz. Bu oyunda çeşitli bulmacalar ve güçlü platform unsurları olduğunu söyleyebilirim.
 
 
Oyunda sadece bu bulmacalar ve platform unsurları ile uğraşmayacağız, aynı zamanda karşımıza çıkan düşmanları da yenmeye çalışacağız. Oyunda farklı temalara sahip farklı bölge ve bölümler bulunuyor. Bu parçalar farklı özelliklere ve farklı yapılara sahiptir. Bunun dışında çeşitli düşmanlar var. Bu düşmanları yenmek için yanımızdaki karakterler hep birlikte ona karşı çıkmaya çalışıyor ve biz de ona doğru silahımızı ateşlemeye çalışıyoruz. Oyunda yine büyük bir maceraya atılırken peşimizde olan bir çok karakter bulunuyor ve biz bu karakterler ile etkileşim kurarak yolumuza devam etmeye çalışıyoruz.
Oyundaki her bölüm ve bölgenin farklı temaları ve farklı platform zorlukları vardır. Bunların üstesinden gelmek için kendi ekibimizle ilerlemeye ve çeşitli ataklar gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Oyunda “tümünü kaydet” teması benimsenmiştir. Bundan dolayı oyunda yanımızdaki tüm karakterleri aslına sadık bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz ve bunu da yere düşmeden ve zarar görmeden yapmaya çalışıyoruz. Oyunda elimizde bir lazer silahı var ve lazer silahı ile birlikte çevredeki nesneleri kesip biçebiliyoruz.
 
 
Lazer silahıyla yolumuzu açmaya çalışıyoruz ve araziyi yok edip kesebiliyoruz. Arazinin nasıl kesilip biçileceği tamamen bize kalmış. Bu nedenle oyunda yolumuzu doğru bir şekilde açabilmemiz için araziyi doğru bir şekilde kesip biçmek gerekiyor. Bu tür platform zorluklarını içeren bu oyunda çeşitli stratejiler benimseyebiliyor ve lazer silahımızla birlikte karşımıza çıkan bulmacaları aşmaya çalışabiliyoruz.
Eski retro formun harmanlandığı bu oyunda kendimizi harika bir maceranın içinde bulabilir ve platformdan platforma atlayarak bu maceranın üstesinden gelmek için yolumuzu açmaya çalışırız. Oyunda kendimize ait bir grubumuz var (bu takımı ilerleyerek topluyoruz) ve bu takım ile karşımıza çıkan düşmanlara karşı durmaya çalışıyor ve takımımızda bulunan kişileri birer birer kurtarmaya çalışıyoruz. Oyunda yandan bir görüş yapısı benimsenmiş ve bu kamera açısı ile retro tarzı bir deneyim bizlere sunuluyor.
 
 
Oyunda arka planda yer alan hikaye oldukça kolay bir formda karşımıza çıkıyor ve sadece birkaç görevden oluştuğunu görebiliyoruz. Oyun bir gezegende ilerliyor ve bu gezegende farklı grup üyelerinin kaybolduğunu görüyoruz. Madencilik görevindeyken kaybolan bu ekip üyelerini bulmak tamamen bizim işimiz. Katıldığımız bu macerada kaybolan grup üyelerini arıyor ve bu grup üyelerini en yakın istasyona ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu kurtarma görevi ile birlikte ne kadar çok insan ve yetkiliyi kurtarırsak görevimizi o kadar yerine getiririz. Bundan dolayı oyundaki asıl amacımız bu. Karşılaştığımız peron güçlükleri ile birlikte istasyona tekrar görev vermeye başladığımızı söyleyebilirim.
Oyunda bulunduğumuz bu istasyon görevlileri ile birlikte aslında bir yapay zeka bizi karşılıyor. Bu yapay zeka sayesinde bu karakterlere çeşitli görevler atayarak aslında onlara ne yapacaklarını söyleyebiliyoruz. Bu yapay zeka karakterleriyle girişeceğimiz macerada istasyona götürebileceğimiz birçok karakter var ve onları güvenli bir şekilde teslim etmemiz gerekiyor. Bu görevi yerine getirmek için oyunda lazer silahı, Jetpack, kara ve hava araçları ve dahası bizleri bekliyor olacak. Bu unsurları da kullanmak tamamen bizim işimiz olacağı için gerçek mekanda, gerçek zamanlı ve hatasız kullanmamız gerekecek.
 
 
Moons Of Darsalon’da yapay zeka aslında tamamen bizi takip etmekle görevli. Bu nedenle öncelikle onların güvenliğini sağlamak ve karşımıza çıkan platform zorluklarını aşmak gerekiyor. Oyunda bir atılım yaparsak yapay zekalı karakterler direkt olarak bizi takip ediyor ve bir hata yaparsak tüm karakterler bu hataya düşüyor. Oyunda bir yerden bir yere atlamak için bir kısım varsa önümüze çıkan araziyi yok etmeye veya doldurmaya çalışabiliriz. Bu nedenle üzerinden atlamak yerine bir köprü kurabilir ve çevresel faktörleri buna göre kullanabiliriz. Bunları tamamen kendi stratejimize göre yapabilir ve planlayabiliriz.
Toprağı yok edip, toprağa yeni unsurlar ekleyebileceğimiz bu yapımda güçlü bir toprak yapısı bizi bekliyor olacak. Oyunda yapay zekaya sahip karakterler, lazer silahları, kara ve hava araçları ve dahası bizleri bekliyor olacak. Oyunda bu yapay zeka karakterlerine sesli komutlar verebiliyor ve bu komutlar ile onlara çeşitli görevler verebiliyoruz.
Oyunda karşımıza çıkan platform meydan okumaları ile birlikte yeni yollar inşa etmemiz gerekiyor ya da araziyi yok etmemiz gerekiyor. Temel amacımız hangi yapıyla karşılaşırsak karşılaşalım bir atılım yapmak ve bu hamleyi doğru bir şekilde gerçekleştirmektir. Yani lazer maker ile ister yeni bir yol inşa edelim, ister önümüzde ki maniyi kırarak arazi açmaya çalışıyoruz.
Bu retro tarzı platform macerasında, üç boyutlu modeller, gerçek zamanlı piksel sanatı ve vintage şekilli bir renk paleti ile yola çıktık. Oyunda gerçekçi bir araç fiziğinin yanı sıra bu yapımda dinamik yıkım ve çevresel faktörler var. Bunlar harmanlandığında karşımıza hem eski moda hem de yenilikçi bir oyun çıkıyor. Farklı mekaniklere ve farklı dinamiklere sahip olan bu oyunun denenmesi gereken yapımlardan biri olduğunu söyleyebilirim.
 
 
Yukarıda bahsettiğim özelliklerin dışında dinamik arazi tespiti, zıplama kuvveti, zıplama kuvveti hesaplama, ışık hassasiyeti ve daha ince mekanikler var. Bu direktiflere uyarak oyundaki platform zorluklarını aşmaya çalışıyoruz.
Bizlere farklı bir yapı ve farklı bir tarz sunmaya çalışan bu yapım 19 Nisan’da biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu tarz retro platform oyunlarını seviyorsanız bu yapımıza göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun Steam sayfası şu anda açık ve dilerseniz istek listenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca yine Steam sayfasında oyunun demo versiyonu bulunuyor. Bu demo versiyonu sayesinde oyunun bir kısmını deneyebilir ve oyunun temel mekaniklerini öğrenebilirsiniz. Bu demo sürümü sayesinde oyunu satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.
 
– Minecraft Legends (18 Nisan: aksiyon, strateji, çevrimiçi, açık dünya)
 
 
Mojang Studios, Blackbird Interactive tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan çevrimiçi aksiyon, strateji, açık dünya oyunu Minecraft Legends, 18 Nisan’da biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Minecraft için hayat bulacak bu yapımda hayranları, ister tek oyunculu ister çevrimiçi çok oyunculu formda arkadaşlarla ve rakip oyuncularla oynayabilecek ve bu geniş dünyaya adım atabileceğiz. Oyunda çeşitli çatışma ve çaba anları, aksiyon bölümleri ve dahası bizleri bekliyor olacak.
Oyunda Minecraft kozmosunun genişlediğini ve bu kozmosun sırlarını açığa çıkardığını görebileceğiz. Oyuna geri atıldığımız bu açık dünya macerasında çevreyi keşfedebileceğiz, çeşitli nesneleri toplayabileceğiz ve bu toplanan nesnelerle çeşitli alet ve araçlar yapabileceğiz. Yaptığımız bu araç ve gereçler ile karşımıza çıkan düşman ve tehlikelerin karşısına çıkabilecek ve yeri geldiğinde bu araç ve gereçlerle rakiplerimize karşı koyabileceğiz. Oyunda dinamik dünya yapısı bizi bekliyor olacak, kendimize bir üs kurabileceğiz, çevreyi keşfedebileceğiz ve Minecraft kozmosunun tadını çıkarabileceğiz.
 
 
Oyunda farklı bölgeler bizleri bekliyor olacak. Çıktığımız bu macerada farklı bölgelere giderek bu açık dünyayı keşfedebileceğiz ve keşfederken farklı manzaralar ve atmosferlerle karşılaşabileceğiz. Öte yandan, çeşitli ve çeşitli tehlikelerle karşı karşıya kalacağız. Oyunun hem tehlikeli hem de rahat bir deneyim yaşatacağını söyleyebilirim. Bir yandan çevreyi gezerken keşfederken o atmosferin ve manzaranın tadını çıkarabileceğiz ve çeşitli eylemlerde bulunabileceğiz bu nedenle oyunda iki farklı türde karşıtlık ortaya çıktı diyebilirim.
Oyunda geniş bölge savaşlarına girebileceğiz, farklı oyuncuların üslerini ve bölgelerini fethedebileceğiz. Oyunda yine çevreyi keşfederken çok dikkatli olmamız gerekecek çünkü diğer oyunculardan gelen saldırılar veya doğal hayattaki tehlikeler bizleri bekliyor olacak. Oyunda Minecraft evreninden aşina olduğumuz domuzlar, çeşitli Creepers türleri ve dahası bizleri bekliyor olacak. Oyunda kendimize ait bir üs kurabileceğiz, bu üssü korumak için çeşitli savunma mekanizmaları ve yapıları kurabileceğiz ve dışarıdan gelecek saldırılara karşı kendimizi koruyabileceğiz. Bu aslında oyunun temeli, kendi bölgemizi oluşturmak, kendimize bir üs inşa etmek, bu yapıyı diğer oyunculardan ve düşmanlardan korumaktır.
 
 
Oyunda kendi üssümüzü koruyabileceğiz ve farklı düşman bölgelerine hatasız adımlar atabileceğiz. Farklı düşman bölgelerine kendi dostlarımızla birlikte ilerleyebileceğiz ve çeşitli stratejik savaşlara girebileceğiz. Oyunda sağdan soldan bölgeyi kuşatma, düşmanları abluka altına alma ve daha fazlasını yapabileceğiz. Oyunda stratejik savaşlara girerken bir yandan da bize sunulan hikayeyi öğrenmeye çalışacağız.
Yok olmanın eşiğindeki bir dünyaya atılacağımız bu oyunda çevreyi keşfedebilecek, çeşitli gizemleri ortaya çıkarabilecek ve bize sunulan hikayenin kökenini öğrenebileceğiz. Farklı bir deneyim yaşayabileceğimiz dinamik unsurlara sahip bu açık dünya aksiyon macera oyununda farklı kaynakları toplayabileceğiz, farklı yaşam türleri ve yaratıklarla karşılaşabileceğiz, etkileşime girebileceğiz ve hem tanıdık hem de farklı karakterleri bir arada görebileceğiz. Oyunda farklı dinamik geçişler olacak, bu dinamik geçişler sayesinde yağmur yağarken hem akşamı hem de gündüzü görebileceğiz, bir yandan da güneşi ve bıraktığı izleri görebileceğiz. yağmur tarafından
 
 
Minecraft evrenini genişletmeye çalışan bu oyunda yayınlanan oynanış görüntüleri ve fragmanlara göre büyük çaplı bir savaşın içine dalabileceğiz ve bu savaşla birlikte bir kahraman olma yolunda ilerleyebileceğiz. Oyunda çevreyi keşfederken ise kendimizi savunmak için çeşitli zırhlar ve silahlar yapabiliyoruz ve bunların üretimi tamamen bize bağlı olacak. Oyundaki görüntülerin ve atmosferin tadını çıkarırken bir yandan da tedirgin olacağız çünkü her an her yerden bir düşman saldırısı ve oyuncu saldırısı gelebilir. Bu nedenle oyunda bu konuya dikkat etmemiz gerekiyor.
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda hem tek oyunculu hem de çevrimiçi çok oyunculu bir yapı bizleri bekliyor olacak. Oyunda bir PVP modu olacak, PVP modu sayesinde oyuncularla birlikte karşı karşıya gelip diğer oyuncularla birlikte mücadele edebileceğiz. PVP modunda köyümüzü savunabileceğiz, çeşitli yapılar inşa edebileceğiz ve onu savunmak için büyük duvarlar dikebileceğiz. Kendi köyümüzü kurup savunabileceğimiz bu PVP modunda rakiplere meydan okuyabilecek, kendi müttefiklerimizi toplayabilecek ve bu müttefikler ile birlikte düşmanlara karşı çeşitli saldırılar yapabileceğiz. Yani bir şekilde köylerini almaya çalışacağız.
 
 
Oyunda bu tarzda çokça köy ele geçirme ve oyuncuya saldırma anları olacak. Bundan dolayı oyunda bu bahis konusunda çok dikkatli olmak gerekecektir. Bu aslında oyunun merkezinde yer alacak. Bizler bu mücadelenin içindeyken Minecraft’ın bize sunduğu hikayeyi çevreyi keşfederek deneyimleyebileceğiz. Geliştirici ekibe göre oyunda büyük çaplı savaşlar olacak ve bu büyük çaplı savaşlar ile birlikte uzaktan rakip oyunculara karşı okumuzu fırlatabileceğiz ancak direkt olarak oyunun içine dalabileceğiz. düşmanları ve onları kılıcımız ve kalkanımızla birlikte yenmeye çalışın. Bu aksiyon tarzının oyunda da yer alacağını söyleyebilirim.
Oyunda kurduğumuz köy ile birlikte büyük savunma yapıları ve savunma mekanizmaları kurabileceğiz, dilersek savunma sistemleri kurarak kendimizi ve köyümüzü gelecek saldırılara karşı koruyabilir ve bu yapıyı farklı ekipmanlarla birlikte güçlendirebiliriz. yaşam formları. Oyunda bir yandan gizemli diyarları keşfederken bir yandan da hayatta kalmaya çalışacağız. Oyunda yine farklı bölgelere giderek çeşitli yerleri keşfedebilecek, oradan çeşitli kaynaklar çıkarabilecek, envanterimizi atabilecek ve envanterimize koyduğumuz bu eşya ve kaynaklarla yeni alet ve silahlar üretebileceğiz.
Oyunda yine Minecraft evreninden aşina olduğunuz köylüler, domuzlar ve diğer yaratıklar yer alacak. Oyunda etrafını keşfedebileceğimiz geniş bir dünya bizi bekliyor olacak.
 
 
 
Arkamızda topladığımız çeşitli müttefiklerle yollarda ilerleyebileceğiz, çeşitli yapıları keşfedebileceğiz ve daha fazlasını yapabileceğiz. Oyunda kendimize ait bir at bulacağız, bu at ile çevreyi keşfetmeye çalışacağız ve yeni yaratık türleri ile karşılaşacağız. Oyunda yine aşina olduğumuz yeşil creeper’lar ve dahası bizleri bekliyor olacak. Oyunda kendi grubumuzla birlikte – müttefiklerimizle birlikte geniş bir üs alanı kurabileceğiz, bu üs alanını dilersek 3-4 kat yapabileceğiz ve bu dünyayı geniş duvarlarla inşa edebileceğiz. Oyunda oluşturduğumuz bu üs alanı ile etrafımızdan gelecek saldırılara karşı kendimizi koruyabilecek ve bu sayede hayatta kalmaya çalışacağız.
Bir süredir geliştirilen ve bizlere sunulmayı bekleyen bu oyun 18 Nisan’da biz oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam sayfası şu an açık ve ön sipariş verebiliyor. Türkçe dil desteği olan bu oyunun standart versiyonu 399 TL’den, Deluxe versiyonu ise 499 TL’den satışa sunuluyor. Oyun hem tek oyunculu, çevrimiçi PVP hem de çevrimiçi modları içerir. Bu modlar ile birlikte Minecraft deneyimimiz genişliyor ve bu genişleme ile geniş bir alanı keşfetmeye çalışıyoruz.
 
– Tin Hearts (20 Nisan: birinci şahıs, hikaye, keşif, macera)
 
 
Rogue Sun tarafından geliştirilen ve Wired Productions tarafından yayınlanan birinci şahıs, hikaye, keşif, macera oyunu Tin Hearts, 20 Nisan’da geliyor. Çeşitli hikaye ve maceraların yer aldığı bu oyunda hikaye odaklı bir yapı bizleri bekliyor olacak. . Hikaye odaklı bu yapıda çeşitli seçimler yapabilecek ve bu seçimler gidişata yön verecektir. Oyunda her oyuncu bu seçimler sayesinde farklı bir deneyim yaşayacak ve hatasız bir şekilde farklı bir sona gidebilecektir. Bu nedenle içinde olacağımız macerada çok farklı deneyimler kazanabileceğiz.
Oyunda farklı gizemleri ortaya çıkarabileceğiz ve bu gizemleri ortaya çıkarmak için çeşitli atılımlar ve seçimler yapabileceğiz. Oyuncaklarla dolu bu dünyada farklı bir şekil bizi bekliyor olacak. Oyunda hikaye odaklı bir yapı benimsediğim için bu hikaye orta sahnelerin yanı sıra karakter ortası konuşma ve animasyonlarla da desteklenecek. Bu sayede oyunda bize aktarılacak hikaye daha çok açılacak ve ilerleyen bölümlerde bu hikayenin nereye varacağını öğrenebileceğiz.
 
 
Renkli bir sanat tarzı sunan, keşif ve macera unsurlarını içinde barındıran bu yapımda oyuncakları kontrol edip kullanabileceğiz. Oyunda 40’tan fazla farklı seviye olacak ve bu seviyelerin ortasında geçiş yapabileceğiz. Seviyeler kolaydan zora doğru ilerleyecek ve bu zorluk seviyesi her oyuncu için ideal hale gelecek. Oyunda yine farklı oyuncakları kullanabileceğiz ve kendi parkurumuza göre oyuncakları elde edebileceğiz. Çeşitli hikayeleri ortaya çıkarabileceğimiz ve çeşitli gizemleri ortaya çıkarabileceğimiz bu yapımda ilginç bir macera bizi bekliyor olacak.
Oyundaki asıl amacımız bu macerada kurşun asker birimlerini canlı tutmak ve çeşitli platform öğelerinin üstesinden gelmek olacak. Oyundaki bu teneke asker birimlerinde ondan fazla asker olacak ve biz bu askerlerin her birini ilerleyen maceralara sürüklemeye çalışacağız. Bulmaca ve platform ögelerinin yer aldığı bu oyunda platformlardan Ppatform’a atlayabileceğiz, çeşitli boşluklardan aşağı inip balonların üzerinden atlayarak süzülmelerini izleyebileceğiz. Oyunda farklı bölümlerden diğer bölgelere çeşitli bölümlere ilerleyebileceğiz ve farklı maceralar yaşayabileceğiz.
 
 
Renkli ve renkli bir grafik stilinin benimsendiği bu yapımda kurşun asker birimine rehberlik etmeye ve farklı sistemlere karşı bulmacaları çözmeye başlayacağız. Oyunda hatasız zıplayabileceğiz, ateş edebileceğiz ve aşağı inebileceğiz. Her bölgede ve odada farklı sistemler ve zorluklar bizi bekliyor olacak. Bu zorlukların üstesinden gelmek için oyunda biraz zaman geçirmemiz ve oyundaki bulmacaların temel mantığını anlamamız gerekecek. Oyunda farklı bölümler ve kısımlar olacak. Bu bölüm ve bölümlerde temalar değişebilir. Oyunun zorluğu da artabilir. Bu nedenle çevreyi iyi takip etmemiz ve çevredeki unsurları doğru kullanmamız gerekecek.
Yukarıda da belirttiğim gibi bulmaca ve hikayelerle dolu bu oyunda 40’tan fazla bölüm olacak ve bu bölümlerin her biri farklı zorluklara sahip olacak. Bu bölümlerdeki zorlukları aşmaya çalışacağız ve oyuncakları ilerletebileceğiz. Yeni yollara girebileceğimiz ve yolumuzu açmaya çalışacağımız oyunda hikayenin sonuna bir şekilde ulaşmaya çalışacağız.
 
 
Böyle bir dünyanın bizlere sunulduğu bu yapımda farklı tipte oyuncaklar yer alacak. Top şeklindeki oyuncaklardan balonlara, balon şişiren oyuncaklardan kitaplara ve ağaçlara kadar pek çok farklı oyuncak parkuru sizleri bekliyor olacak. Oyunda miniklerimizin oyuncakları olacak ve biz aslında bu oyuncaklarla birlikte harika bir maceraya atılacağız. Oyundaki temel mantığımız çeşitli balonları şişirmek olacak ve bu balonlarla süzülerek süzülerek başka yerlere ulaşabileceğiz. Bu kayma ile farklı bölgelere adım atabileceğiz ve birlikte oyuncakları istedikleri yere göndermeye çalışacağız. Önümüzdeki yolları açmak için çeşitli atılımlar yapabileceğiz ve bu saldırıların ortasında topu ateşlemek olacak. Oyunda farklı oyuncaklar olacak ve bu oyuncakların dilini konuşmaya başlayacaklar – oyuncakların temel mantığını kavramaya çalışacağız.
Bulmacalarla dolu bu dünyada çeşitli masal hikayeleri olacak ve bu hikayelerin ortasında ilginç bir yapı bizi bekliyor olacak. Bu hikâyeler hem orta sahnelerde hem de sesli olarak bizlere aktarılmaya çalışılacaktır. Bu hikayeler doğrultusunda bize çekici bir yapı sunulması amaçlanıyor ama tabi ki oyun çıktığında bu hikayenin bize nasıl anlatıldığını ve hikayenin dolu dolu olduğunu öğrenmeye başlayacağız. Bakalım bize nasıl bir hikaye sunacak, hep birlikte göreceğiz.
 
 
Oyunda çıktığımız bu oyuncak macerasında kendimizi bir çocuk gibi hissedip çocukluğumuza geri dönebileceğiz. Oyunda farklı oyuncaklar olacak ve bu oyuncakları gerçek bir şekilde ve gerçek zamanlı olarak kullanmak zorunda kalacağız. Örneğin yüksek yerlere çıkıp bir yere ulaşmamız gerekirse balon şişirme oyuncağı ile balonları şişireceğiz ve bu balonla birlikte istediğimiz yere gidebileceğiz. Bu balon ile bir yerden bir yere seyahat etmenin bir yolu olarak karşımıza çıkacak olan bu balonla hata yapmadan zirveye çıkabilecek ve hakikati aşağıya doğru sürebileceğiz.
Farklı ipuçları bulabileceğimiz ve çeşitli sırları açığa çıkarabileceğimiz bu büyülü dünyada alternatif bir zaman çizelgesi bizi bekliyor olacak. Kendimizi oyuncakçı dükkanında hissedebileceğimiz, çeşitli oyuncaklar alıp kullanacağımız bu yapımda rengarenk bir dünya bizi bekliyor olacak. Hem bilim kurgu hem de hikaye odaklı ve seçim odaklı bir yapının bizlere sunulduğu bu oyunda duygusal bir hikaye bizleri bekliyor olacak.
 
 
Oyunda farklı yapılar bizleri bekliyor olacak. Tahta bloklardan davullara, oyuncak trenlerden oyuncak toplara kadar pek çok farklı eşya bu oyunda yer alacak. Oyunda her bir oyuncağın geçmişine gidip bu hikaye parçalarını aklımızın bir köşesine yazabileceğiz. Oyunun farklı bir mekanikle yeniden zamanı yönetebileceğini söyleyebilirim ve geliştirici ekip bu süre içinde bize geniş bir özgürlük tanıdı. Oyunda zamanı değiştirip çeşitli saldırılar yapabileceğiz. Bu sayede bulmacaları tamamlayıp geçmek istediğimiz zamanı duraklatabilir, ileri veya geri sarabileceğiz. Bu tamamen bizim elimizde olan bir şey olacak.
Bu tür bulmaca ve macera oyunlarını seviyorsanız ve aynı zamanda platform zorluklarını aşmak istiyorsanız bu yazıya göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun bize tam bir oyuncak dünyası sunuyor ve buradaki oyuncaklar genellikle hareketli ve canlıdır. Oyunda farklı bölümler bulunuyor ve bu bölümlerin her birinin kendine has zorlukları bulunuyor. Buradaki asıl amacımız oyuncakları istedikleri yere götürmek ve bu platform zorluklarını aşmak olacaktır. Her bölümde farklı zorluklar olacak ve bu bölümlerde zorlukları aşmak bizim işimiz olacak.
 
– God of Rock (18 Nisan: çok oyunculu, ritim tabanlı, dövüş)
 
 
Modus Studios tarafından geliştirilen ve grup tarafından yayınlanan çok oyunculu, ritim tabanlı dövüş oyunu God of Rock, 18 Nisan’da biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ritim ağırlıklı bu oyunda tamamen karşımıza çıkan rakipleri yenmeye odaklanacağız ve bu noktada ritimle rakipleri yenmeye başlayacağız. Oyunda farklı müzisyenlerden çeşitli ritimler ve müzikler olacak. Bu müzikler ve ritimlerle çeşitli atılımlar yapabileceğiz ve yolumuza devam etmeye çalışacağız.
Üstünlük mücadelesine katılacağımız bu oyunda birebir maçlara katılacağız ve bu maçlarda en iyisini almaya çalışacağız. Oyunda yine çok farklı müzikler ve ritimler bize eşlik edecek. Hikaye modu sayesinde çeşitli hikayeleri deneyeceğiz ve hikayeyi arka planda deneyimleyeceğiz. Bu hikaye modu kapsamında her zaman ritim savaşlarına katılıp bu ritim savaşlarını kazanmaya çalışacağız. Renklerle bir sanat tarzı sunmayı amaçlayan bu oyunda çeşitli becerilere sahip olacağız ve bu becerilerimizi yeri geldiğinde kullanabileceğiz.
 
 
Oyunda farklı düşmanlar ve rakipler olacak, her zaman bu rakipleri alt etmeye çalışacağız ve son rakibi de devirdikten sonra bu savaşı kazanacağız. Oyunda farklı tarzlarda mekanikler ve çeşitli müzikler olacak. Bu müzik ve ritimler sayesinde aslında hareketlerimizi ritme uyarlamaya çalışacağız. Bu sayede rakipleri en uygun şekilde yenmeye başlayacağız. Oyunda 2D dövüş stilini benimsemiştir. Yandan görüş kamerası perspektifine sahip olan bu yapımda rakiplere özel ataklar yapabiliyor ve bu özel ataklara odaklanabiliyoruz. Her oyuncu bu oyunda farklı bir deneyim yaşayacak, bu deneyim sayesinde bu ritim tabanlı oyundan keyif alabileceklerini söyleyebilirim.
 
Oyunda hem tek oyunculu hem de çevrimiçi PVP modu ile ister diğer oyuncularla rekabet edebilir, isterseniz de botlara karşı maceranıza devam edebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda bir hikaye modu olacak ve bu hikaye modu kapsamında çeşitli hikayeler bizlere sunulacak. Hem bu hikayeyi öğrenmeye çalışıyoruz hem de bize sunulan bu dünyada neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Oyunda bu hikaye modu dışında yukarıda da belirttiğim gibi online PVP – split co-op oyun şeklinde çeşitli modlar bulunuyor. Dilerseniz bunları oyun içinde deneyimleyebilirsiniz.
 
 
Ritm ağırlıklı bu yapımda amacımız kazanmak olacak. Oyunda 40’tan fazla müzik olacak ve bu müzikler boyunca kendimizi hep ritme kaptırmış bulacağız. Oyunda ritim her şey olduğu için ritmi takip etmek çok değerlidir. Bu tür oyunlarda ritimle birlikte çeşitli atakları gerçekleştirmek oyundaki galibiyetimizin anahtarı diyebilirim. Oyunda farklı dövüş teknikleri bulunuyor. Bu dövüş teknikleri ile hem kendimizi ritimle ilerletebiliyoruz hem de bu dövüş tekniklerini rakiplere karşı uygulayabiliyoruz. Oyunda kolaydan zora doğru gerçek bir zorluk seviyesi var. Önce oyunu öğrenip mekaniğine hakim olmaya çalışıyor sonra bu zorluk seviyesi giderek artıyor ve bu da bizim daha güçlü rakiplerle karşılaşmamıza neden oluyor.
Oyunda sürekli kontra ataklar yapıp rakibi yenmeye çalışacağız. Oyunda özel atılımlar yapabileceğimiz bir bar olacak ve bu bar sayesinde özel vuruşlar yapabileceğiz. Bu çıta ne kadar dolu olursa ve ne kadar çok rakiple karşılaşırsak o kadar çok özel saldırı yapma şansımız olur. Bu bar dolduğunda özel bir atak gerçekleştirecek – buna ulti de diyebiliriz – ve bu özel atak sayesinde rakibi kolayca alt edebileceğiz. Bundan dolayı oyunda bu tarz yapılar olacak ve onu hep ritme uyarladığımızda hızlı bir formda doldurabileceğiz.
 
 
Farklı rakiplerin ve farklı oyuncuların yer alacağı bu oyunda online PVP modunun oldukça fazla kullanılacağını söyleyebilirim. Çünkü oyunda dünyanın dört bir yanından oyuncularla ritim kapsamında rekabet edebilecek ve bu sayede müzikten keyif alabileceksiniz. Oyunda 12 farklı karakter olacak, bu karakterlerden birini rastgele alıp almayacağımızı şu an bilmiyoruz. Muhtemelen ilk etapta bize standart bir karakter veriliyor ve bu karakterle birlikte süreçte yeni karakterlerin kilidini açabiliyoruz veya şu an bilmediğimiz tüm karakterlerden rastgele karakterler kullanabiliyoruz.
Öte yandan oyunda karakterler dışında 8 farklı kısım bulunuyor. Bu 8 farklı bölümde farklı temalar ve farklı sahne yapıları bizleri bekliyor olacak. Oyunda farklı karakterler ve farklı sahneler karşımıza çıkacak diyebilirim. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda hem hikaye modu hem de online PVP modu bulunacak. Bu kısımlara istediğimiz zaman geçiş yapabilecek ve oyunu istediğiniz gibi oynamaya devam edebileceksiniz.
 
 
Oyunun hikaye modunda arka planda bize bir hikaye anlatılacak, bu hikaye bize karakterlerin konuşmaları şeklinde ve diyaloglar şeklinde aktarılacak. Karakterler konuşurken hikayenin çeşitli değerli kısımlarını öğrenebileceğiz ve ayakta kalan son dövüşçü olarak kendi karakterimizle sahnede olmamız gerekecek. Hikaye modu kapsamında standart olarak böyle bir yapı ile karşılaşacağız yani her zaman rakipler olacak ve bizim işimiz bu rakipleri yenmek olacak.
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda bir zorluk seviyesi olacak ve bu zorluk seviyesi kolaydan zora doğru gerçek bir ilerleme gösterecek. Dilerseniz bu ilerlemeyi daha da kolaylaştırmak için eğitim moduna girebilir ve eğitim modunda her müziğin en zor kısımlarında mücadele etmeye çalışabilirsiniz. Oyun ritim tabanlı olduğu için her müzikte farklı şekilde ustalaşmanız gereken anlar olacaktır. Her notanın arkasında çeşitli atılımlar yapmanız gerekecek. Dolayısıyla bunu öğrenmek bir süreç gerektirecektir. Bu yüzden antrenman moduna önceden bir göz atmanızı tavsiye ederim.
 
 
Tüm bu özelliklere ek olarak oyun içerisinde yine bir müzik editörü bulunacak. Bu müzik editörü sayesinde müziğe istediğimiz gibi nota ekleyip çıkartabileceğiz ve oyuna ve müziğe kendi dokunuşumuzu uyarlayabileceğiz. Yani oyun içerisinde bir nevi müzik remixleri veya cover’ları yapabileceğiz yani kendi özgün müziğimizi oluşturabileceğiz diyebilirim. Bu farklı bir mekanikti ve oyuna hoş bir dokunuş getirdi.
Kısaca özetlemem gerekirse, oyunda bizi ritim tabanlı bir dövüş aksiyon teması bekliyor olacak. Renkli karakterler ve renkli temalarla karşımıza çıkacak olan bu yapımda kendimizi müziğin ritmine kaptırabileceğiz ve bu müziğin ritmini kaybederken karşımızdaki rakip oyuncuyu yenmeye çalışacağız. Oyunun hikaye modunda son kurtulan olarak yer almaya ve buradan galip gelmeye çalışacağız. Öte yandan oyunun, dünyanın dört bir yanından oyuncularla rekabet edebileceğimiz ve onlara en iyi olduğumuzu göstermeye çalışacağımız çevrimiçi bir modu da olacak. Öte yandan oyunda bir müzik editörü de bulunacak. Bu şarkı editörü sayesinde müziğe yeni notalar ekleyip çıkartabileceğiz ve farklı eklemeler yapabileceğiz.
 
 
Oyun 18 Nisan’da biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu prosedürel ritim tabanlı aksiyon dövüş oyunlarını seviyorsanız, bu yapıma bir göz atabilirsiniz. Oyun şu anda Steam sayfasında bulunuyor ve dilerseniz bu Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz.
 
– Kahve Sohbeti 2. Bölüm: Ebegümeci ve Kelebek (20 Nisan: hikaye, macera, görsel roman)
 
 
Toge Productions tarafından geliştirilen ve ekip tarafından yayınlanan hikaye odaklı macera görsel roman oyunu Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, 20 Nisan’da çıkış yapmaya hazırlanıyor. Coffe Talk, ilk oyunuyla birlikte sevilen bir yapım. Oyuncuların gönlünü fetheden dizi, ikinci bölümüyle yeniden ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Oyunda yine farklı karakterler karşımıza çıkıyor ve bu karakterler ile her zaman diyaloglara girip kahve siparişlerini tamamlayabiliyoruz. Sevilen bir görsel roman olan bu hikaye tabanlı oyunda farklı siparişler hazırlayabiliyor ve bu siparişler sayesinde birçok karakterle birlikte etkileşime girebiliyoruz.
Kahvehanede yer alıp siparişleri tamamladığımız bu oyunda farklı sıcak içecekleri demleyip müşterilere sunabiliyoruz. Hizmet verirken bu karakterlerle çeşitli diyaloglara girerek arka planda yaşadıkları hikayeleri ve bir diyalog ile ne yapmak istediklerini öğrenebiliyoruz. Hep diyaloglarla ilerlediğimiz bu oyunda aslında görsel bir roman yaşadığımızı söyleyebilirim. İlk oyunda diyaloglar ve emir hazırlama özelliğine aynı şekilde odaklanılmıştı ama şimdi bu teknik daha da geliştirilerek farklı diyaloglara bölünerek ikinci kısım olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
Oyunda bir kahve dükkanında olduğumuz için her zaman farklı içecekler yapabileceğimiz ve müşterilerin siparişlerini tamamlamaya çalışacağımız bir barista görevi üstleneceğiz. Oyunda farklı şekilde kullanabileceğimiz içerikler ve baharatlar bizleri bekliyor olacak. Örneğin bir kahvenin içine çikolata koyarak kahveyi daha dolgun bir şekilde müşterilere sunabiliriz. Oyunda sıcak içecekler demleyebiliyoruz, eski usul kahveler sunabiliyoruz ve müşterilerin isteğine göre verebiliyoruz.
Bu oyunda kahve hazırlarken müşterilerle diyaloglar kurabiliyor, onların hikayelerini öğrenebiliyor ve onlara yeni maceralara kapı açabiliyoruz. Her zamanki gibi karşımıza çıkacak bu müşteriler farklı ırklardan geliyor. Bu ırkların ortasında insanlar, orklar, elfler ve daha fazlası var. Ancak karşımıza farklı görünüşlere ve farklı tiplere sahip karakterler çıkıyor ve bu karakterlerin her birinin farklı hikayeleri ve farklı görünüşleri var. Karakterlerin ortasında girdiğimiz diyaloglar ile arka planda müşterilerin hikayelerini öğrenebilir, farklı ve tuhaf olaylarla karşılaşabilir ve anlatmak istediklerini dinleyebiliriz.
 
 
2. bölüm, oyuna daha fazla kahve içeriği ve daha fazla müşteri çeşitliliği getiriyor. Yine bir kahvehane işlettiğimiz ve yine sıcak içecekler hazırladığımız bu üretimde yaratıcılığımızı gösterip içecekleri farklı şekillerde hazırlayabiliyor ve bu şekilde müşterileri mutlu edebiliyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz içeriklerin başında ise çay, zencefil, nane, çikolata, kahve ve daha fazlası yer alıyor. İstersek bunları karıştırarak farklı içecekler hazırlayabiliriz. Latteden sade kahveye, nane aromalı içeceklerden çikolata aromalı içeceklere kadar pek çok farklı türde sıcak içecek bu oyunda yer alıyor.
Görsel bir roman olan bu oyun diyalog temelli bir yapıya ve arka planda değişen bir atmosfere sahiptir. Kendimizi bir kafe atmosferine bıraktığımız fonda doğal olarak müzik de bize eşlik ediyor. Fonda çalan bu müzik ile bir cafe ortamında oturuyoruz ve arkadaşlarımızla bir ortamda buluşup sohbet ediyormuşuz hissine kapılıyoruz. Bu oyunda yine fonda rahatlatıcı bir müzik var ve müzikle birlikte kendimizi rahatlığın ve sıcaklığın akışına bırakıyoruz. Kafede o sohbet içeriğine daldığımız oyunda hem rahatlatıcı müzikler, hem kahve sohbetleri hem de sıcacık bir hikaye bizleri bekliyor olacak.
 
 
Oyunda girdiğimiz diyaloglar ile farklı karakterlerin hikayelerini öğrenebiliyor ve bu hikayelere dokunabiliyoruz. Oyunda kahve siparişlerine çeşitli dokunuşlar yapabiliyor, üzerlerine krema sürerek çeşitli görseller hazırlayabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Tatlı ve güzel mekaniklerle karşımıza çıkacak olan bu oyunda alışılmış ve benzersiz mekanikler bulunuyor. Bu mekaniklerle birlikte kahvemizi hazırlayıp, demleyerek sıcak bir şekilde müşteriye sunabiliyoruz. Oyunda yeniden hazırladığımız bu sıcak içecekleri çeşitli durumlarda servis edebiliyor ve müşterilere daha çok yardımcı olabiliyoruz. Oyunda kahvenin üzerine tekrar süt döküp tekrar geri alıp bu kahveye istersek çeşitli eklemeler yapıp bu şekilde ikram edebiliyoruz. Kısacası kahveyi istediğimiz gibi düzenleyebilir, malzemeler ekleyebilir ve daha fazlasını yapabiliriz.
Oyunda sistem alışılagelmiş diyaloglar ile çalıştığı için diyalog sistemi bulunmaktadır. Bu diyalog sistemi ile çeşitli dokunuşlar yapıp müşteri ile hızlı bir şekilde konuşup detayları girebiliyoruz. Oyunda yine garip olaylar yaşanabilir ve bu olaylarla birlikte durum biraz daha heyecanlı ve gizemli bir hal alabiliyor. Oyunda yine arka planda çeşitli atmosferler bulunuyor ve bu atmosferlerin değişkenlik gösterdiğini görebiliyoruz. Aslında buna bir tür dinamik hava durumu diyebiliriz çünkü arka plandaki hava durumu günden güne ve saatten saate değişir. Bir yandan yağmur yağarken diğer yandan güneş bir anda parlayabilir ve biz bu değişimin farkında olabiliriz. Yağmur yağarken oyunun arka planında yağmurun sesini duyabiliyoruz ve bu sayede kendimizi rahatlatıcı bir deneyimin içinde bulabiliyoruz.
 
 
Görsel bir roman olan bu yapım tamamen diyaloglar üzerinden çalıştığı için sürekli okumak durumunda kalıyoruz. Okumayı seviyorsanız ve her zaman çeşitli karakterlerle etkileşimde bulunmayı seviyorsanız, bu üretime bir göz atabilir ve göz atabilirsiniz. Oyunda garip karakter türleri var, bu karakterlerle etkileşime geçip arka planda onlarla ne yapmak istediklerini ve hikayelerini öğrenebiliyoruz. Oyunda tanıştığımız ve konuştuğumuz karakterlerle birlikte sosyal medyalarına göz atabiliyor ve neler paylaştıklarını görebiliyoruz.
Oyunda gizemli karakterlerden komik karakterlere, korkunç karakterlerden garip karakterlere kadar pek çok farklı tür bulunuyor. Bu karakterler karşımıza çıkınca ne yapmak istediklerini az çok anlamaya çalışıyoruz. Oyunda sürekli ilerleyerek ve diyaloglara girerek bir nevi insan yargıç olmaya çalıştığımızı söyleyebilirim. Oyunda her zaman garip karakterlerle etkileşime girdiğiniz için türlerine ve isteklerine bir süre sonra alışıyoruz ve ne yapmak istediklerini tahmin edebiliyoruz.
 
 
20 Nisan’da çıkacak olan bu kısa hikaye macera oyunu yukarıda da bahsettiğim gibi bizlere rahatlatıcı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam sayfası şu anda açık, dilerseniz Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir ve oyunun çıktığına dair bildirim alabilirsiniz. Bu bildirim sayesinde oyun çıktığında anında haberdar olabilirsiniz. Öte yandan Steam sayfasında oyunun demo versiyonu bulunuyor. Bu demo versiyonu sayesinde oyunun bir kısmını ve ilk etabı deneyebilir ve oynayabilirsiniz. Eğer siz de bu demo versiyonu üzerinden oyunu satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Bu nedenle, önce bu demo sürümünü oynamak ve göz atmak çok değerlidir.

haber-yenipazar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vip elit Bağcılar escort Bayan numaraları
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler