Haber

Seçim sonrası sahillere akın edenler güneşin tadını çıkardı

Muğla’nın Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi sahil ilçelerinde Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde oy kullandıktan sonra çok sayıda kişi güneşli havanın keyfini çıkararak kıyılarda vakit geçirdi.

Hava sıcaklığının 26 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 22 derece olduğu Güney Ege’de hem bölge sakinleri hem de turistler plajlara yoğunlaştı.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Genel Seçimlerinde oy kullanan vatandaşlar, dinlenmek için sahilleri tercih etti.

Akyaka Sahili’nde güzel havanın tadını çıkaranların bir kısmı denize girerken, bazı aileler ise deniz kenarına kurdukları kamp sandalyelerinde vakit geçirdi.

Marmaris’te oy kullanan vatandaşlar, aileleriyle birlikte sahildeki işyerlerinde kahvaltı yaptı. Bazı vatandaşlar denizde güneşlenip yüzerken, diğerleri yürüyüş yapmayı tercih etti.

Uzunyalı ve İçmeler sahillerinde yoğunluk yaşandı.

Fethiye ve Bodrum

Fethiye’de oy kullananlar kıyılarda yoğunluk oluşturdu. Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Belcekız ve Kumburnu plajlarında denize giren vatandaşlar, kumsalda güneşleniyor.

Macera tutkunları, Babadağ’dan yapılan yamaç paraşütü uçuşunu ve Ölüdeniz manzarasını izledi.

Bodrum’da Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet sahillerindeki kafeler tıklım tıklımdı. Birçok kişi güneşlenerek, denizde yüzerek ve kıyıda yürüyüş yaparak güzel havanın tadını çıkardı.

haber-oguzeli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu