Yaşam

Acun Ilıcalı’nın “Kansız” dediği Serkay Tütüncü’den yanıt geldi: Ben sizin kapınızda iş dilenecek kadar karaktersiz değilim.

Acun Ilıcalı Katıldığı programda Survivor’a davet ettiği için pişman olduğu kişiden bahsederken, “Ben nankör, kansız adamı sevmiyorum” dedi. Ilıcalı’nın bahsettiği kişinin eski yarışmacılardan oyuncu Serkay Tütüncü olduğu iddia edilirken ünlü ismin yanıtı gecikmedi. Ilıcalı’nın bu sözlerine yanıt veren oyuncu, “Çok şükür kapınızda iş dilenecek kadar karaktersiz değilim.”

ACUN ILICALI: KANSIZ VE nankör adamı sevmiyorum

Nur Tuğba’yla birlikte Laf Aramuz kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, “Survivor’da rol almasaydım dediğiniz biri var mı?” diye sordu. “Evet birkaç kansızlık vakası oldu. Çocuğu meşhur ettik, bizim sayemizde dizilerde oynuyor. Survivor’u soruyorlar, ‘Bana Survivor’u sormayın’ diyor. Ben de aradım ve ‘Abi merakımdan soruyorum nasıl ünlü oldun’ dedim. ‘Bölümleri çıktıktan sonra izledim, bana göre yanlıştı’ dedim. ‘Çıktıktan sonra sen de bize program yapmıştın’ dedim. Nankör insanları, kansız adamları sevmem. Kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların çoğu güzel şeyler söylüyor. İnsanlar bunu bana bakışlarıyla belli ediyorlar. “Ama nankörlüğü affetmeyeceğim. “

SERKAY TÜTÜNCÜ: NE APAZIM YAPTIN

Ilıcalı’nın bu sözlerinin ardından herkes yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan ve şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde rol alan Serkay Tütüncü’yü hatırladı. Ilıcalı’nın bu sözlerine Instagram hesabından yanıt veren yakışıklı oyuncu, “Yıllardır televizyon programı yapıyorsunuz, yapımcılık yapıyorsunuz, kanalın sahibisiniz vs. Programınıza gelen, her şeyini koyan yarışmacıya ‘kansız’ diyorsunuz” dedi. Ne kadar ayıp bir şey bu yaptığın, ben kansız değilim Acun abi, çok.” Allah’a şükür kapınızda iş dilenecek kadar karaktersiz değilim. Mülakat sonrası yaptığımız telefon konuşmasını çok net hatırlıyorum, sebeplerini çok güzel bir dille anlattım ve çoğunda ‘haklı olabilirsiniz, gözden kaçırmış olabiliriz’ dediniz. Survivor görüntülerini izlemediğim halde ‘Bu Benim Param’ı kabul ettim. Keşke bilseydim bu kadarını kesinlikle kabul etmezdim. (Bunu sana telefonda söylemiştim.)

“KANSIZ OLMAMAN İÇİN SENİ TESLİM ETMEM GEREKİYOR”

“Ama yine de belli ki dinlememişsin. Kansız kalmamak için benimle barışık olman gerektiğini düşünüyorum. Ben hiçbir zaman onlardan olmadım, beni affedersin. Kimseye oraya gelmesi için yalvarmadım, İnternet üzerinden başvurdum, eleme turlarına geldim, seçilip sonuna kadar yarıştım ve bitti. İşimi All Star yaptım. “Şampiyonayı geliştiremediğim için gerçekten özür dilerim. Survivor ile ilgili detaylara girmeyeceğim, yeterince sıkılacağınızı düşünmüyorum. Hadi, teşekkür ederim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu