Yaşam

Mortal Kombat 2 Filmi Johnny Cage’i Buldu!

The Wrap sitesinin haberine göre, Mortal Kombat 2 filmiiçin Johnny Kafes üzerinde anlaşmaya varılacak rol. Peki film uyarlamasında karakteri kim canlandıracak? Detaylar burada.

Mortal Kombat 2’nin çekim zamanı yaklaştıkça yeni haberlerin sıklığı da artıyor tabii ki. Geek Vibes Nation tarafından geçtiğimiz ay ortasında aktarılan ve sinemanın yönetmeni Todd Garner tarafından onaylanan bilgiye göre, Haziran ayında Avustralya çevresinde başlayacak olan çekimler, Eylül ayının prestijiyle tamamlanacak. Çıkış tarihi şu anda bilinmiyor.

Oyuncu kadrosunda yine Lewis Tan, Mehcad Brooks, Ludi Lin ve Chin Han yer alacak. Joe Taslim ayrıca Noob Saibot olarak geri dönmek istedi. Ancak Johnny Cage onaylanırken Quan Chi, Kitana, Shao Khan ve Baraka karakterlerinin de yer alacağı tartışılıyor.

Mortal Kombat 2 Sineması İçin Johnny Cage’i Kim Seçiyor?

bir süre için Karl Kentsel Bir süredir temas halinde olan stüdyo, Johnny Cage rolü için anlaşmaya varmak üzereydi. Yani ilk oyundan itibaren serinin ayrılmaz bir parçası haline gelen karakterin devam oyununda Karl Urban tarafından oynanacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Ünlü oyuncu aslında The Boys, The Lord of the Rings üçlemesi, Star Trek ve The Chronicles of Riddick filmleri, Thor: Ragnarök gibi büyük bütçeli dizi ve filmlerde rol aldı. Başka bir deyişle, bahislere yabancı değil.

İlk sinemanın da yapımcısı olan Todd Garner’ın yaptığı duyuru bizleri çok mutlu etti. New Line imzasını taşıyacak devam filminin yapımcılığını yine Todd Garner üstlenirken, konusunu Jeremy Slater (Moon Knight) kaleme alacak ve yönetmen koltuğuna yine Simon McQuiod oturacak.

akoren-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu