Ekonomi

Baskı ve tabelanın geleceği İstanbul’da tanıtılacak

Sektörün merakla beklediği Avrasya Bölgesi’nin lider matbaa ve tabela fuarı FESPA Eurasia, ‘Hayallerinizi Canlandırın’ konseptiyle 2023 yılında kapılarını açacak. 23-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda geleceğin geniş format baskı ve tabela teknolojileri tanıtılacak. Üyeler en son yeniliklerini sergilerken ziyaretçiler yeni iş fırsatları bulacaklar!

Tabela, dijital baskı, dokuma baskı, serigrafi ve tabela segmentleri 23-26 Kasım tarihleri ​​arasında FESPA Eurasia’da 10. kez buluşacak. Şubenin merakla beklediği Avrasya Bölgesi’nin lider matbaa fuarı FESPA Avrupa 2023’te, Türkiye’nin şube liderleri ve dünya markaları yeni teknolojilerini ve inovatif uygulamalarını sergileyecek.

FESPA Eurasia’nın bu yılki konsepti ‘Hayallerini Yaşa!’ olarak ilan edildi. Katılımcı ve ziyaretçiler, fuar sayesinde departmanla ilgili yeni teknolojileri, ekipmanları, analizleri, araçları ve daha fazlasını keşfedebilecekler. FESPA Eurasia bu yıl 23-26 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi’nin (IFM) 1. ve 3. salonlarında gerçekleştirilecek.

87 farklı ülkeden ziyaretçi çekmişti!

Başarılı bir 2022 yılının ardından FESPA Eurasia 2023 için hazırlıklar hızla devam ediyor.   2022 yılında bölgeyi İstanbul’da buluşturan FESPA Eurasia, 87 farklı ülkeden ziyaretçi çekerek 10.346 tekil ziyaretçiyi ağırladı. FESPA Eurasia’nın bu yıl 10 bini aşkın ziyaretçisiyle rekor bir ziyaretçi sayısına ulaşması bekleniyor. FESPA Eurasia Yürütme Kurulu Üyesi Levent Olcayto, 2023 yılında branş profesyonellerini çok değerli fırsatların beklediğini belirterek, “FESPA Eurasia, Avrasya Bölgesi’nde gelecek yılın trendlerini bir kez daha belirleyecek. Kesim profesyonelleri, yeni dijital baskı teknolojileriyle neler yapabileceklerini ve yeni pazarlara nasıl girebileceklerini keşfedecekler. Birçok yeni iş bağlantısının yapıldığı FESPA Eurasia, 80’den fazla ülkeden gelen uluslararası ziyaretçisiyle şubeye 1 milyar dolar kazandırıyor. Şube başkanları ve global markaların iş ortakları, en son teknolojilerini ve uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergiliyor.”

Mimaki sponsorlu

Mimaki, FESPA Eurasia 2023’ün sponsoru olarak Türk matbaa ve tabela sektöründeki yerini koruyor. Firma, tabela ve reklam, tekstil ve giyim, endüstriyel ve 3D eser setlerindeki çözümlerini fuar alanının en büyük standında ziyaretçilere tanıtacak. Son dönemde tanıttığı yeni modellerin yanı sıra Türkiye’de en çok tercih edilen eserleri de fuar boyunca sergileyecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

kepsut-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu