Haber

Beşiktaş’ta imza töreni! Kelimenin tam anlamıyla güç gösterisi yaptılar

Takımına kattığı 4 oyuncu ve sözleşmesini uzattığı 2 futbolcu için imza töreni düzenledi.

Siyah-beyazlılar, Ernest Muci, Jonas Svensson, Joe Warroll ve Al Musrati’yi transfer ederek güç gösterisi yaptı.

“Rahmi Koç’a teşekkür ediyoruz”

Toplu imza töreninde Başkan Hasan Arat ve yöneticiler oyuncularını göstererek, rakiplerine geleceğe yönelik gözdağı verdi.

Hasan Arat, Rahmi Koç’a teşekkür etti, “Son transferlerden bir gün önce Rahmi Koç’un talimatıyla özel bir anlaşma yaptık. Beşiktaş, Beko sponsorluğunda toplam 17 kupa kazanarak Beşiktaşlı taraftarın kalbini kazandı. Beşiktaş camiası olarak Sayın Koç’a çok teşekkür ediyoruz. fazla.”söz konusu.

Kim ne dedi?

Ernest Muchi

Ne diyebilirim ki… Bu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Personeldeki herkesle tanıştım, beni çok sıcak karşıladılar. Ben oynamaya hazırım, hocamız isterse oynarım.

El Musrati

Beşiktaş’a geleceğim için çok heyecanlıyım. Harika bir geçmişi olan bir kulübe geldim. Başta başkanımız olmak üzere beni buraya getiren herkese teşekkür ediyorum. Her şeyimi Beşiktaş’a vereceğim.

Joe Warroll

Sıcak karşılamanız için teşekkür ederiz. Çok dostça karşılandım. Tutkulu taraftarlarımızın önünde oynamaktan çok mutluyum. Buraya gelmek benim için kolay bir seçimdi. Sahada lider olmaya çalışacağım. Beşiktaş’a gelmek çok kolay bir seçimdi. Beşiktaş dünyaca ünlü bir kulüp. Herkes çok fazla sevgi gösteriyor. Elimdeki her şeyle Beşiktaş’a yakıştım. Bu cennette yapılan bir evlilik gibidir.

Jonas Svensson

Herkese merhaba, biraz Türkçe öğrendim… Bir ay önce imza attım, ilk ay çok iyi geçti. Beşiktaş güzel bir kulüp, umarım her şey güzel olur. Liderimiz ve hocamız Samet’e teşekkür ediyorum.

Semih Kılıçsoy

Fulya’ya 10 yaşımda girdiğim için çok mutluyum. Hayal ettiğim şeyleri yaşıyorum, inanılmaz şeyler hissediyorum. İnönü’de taraftarımızın önünde oynuyorum, gol atıyorum… Dünyanın en güzel, en büyük kulübünde oynuyorum ve bundan çok mutluyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Şu an mesleğim hakkında hiçbir fikrim yok. Bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum.

Yağız Karabulut

Balıkesir’den geldim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Sol kanatta ve on numarada oynuyorum. Samet hocamıza ve liderimize teşekkür ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu