Ekonomi

Malatya’da BİM’den satın alınan tohum poşetinde sigara izmaritinin bulunması üzerine sağlık çalışanı hukuki süreç başlattı.

Malatya’da özel bir göz hastanesinde çalışan sağlık çalışanı, BİM’den aldığı tohum torbasını evine getirince şok oldu. Açılmamış bir poşet içerisinde dumanlı sigara izmaritini gören sağlık çalışanı, piyasayı ve firmayı kanun yoluyla hesap vermeye hazırlanıyor.

Malatya’da özel bir göz hastanesinde çalışan Hazar Ülger, iş çıkışı arkadaşlarıyla birlikte Başharik Mahallesi’ndeki BİM şubesine gitti. Buradan tohum alan Ülger, eve geldiğinde gözlerine inanamadı. Torbanın içinde dumanlı sigara izmaritini gören Ülger, paketin üzerinde yazan üretici firmayı aradı. Ancak çantanın üzerinde yazan firma yerine farklı bir firmanın aradığını belirten Hazar Ülger, bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Başına gelenleri anlatan Ülger, “Arkadaşlarımla BİM’den alışveriş yaptık, ardından tohum aldık. Eve geldiğimizde içeride sigara izmaritinin olduğunu fark ettik. Konuyla ilgili kimseyi bulamadık. Firma da konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Bize geri dönüş yapın.Ardından video çekip sosyal medyada paylaştık.Kısa sürede video milyonlarca kez izlendi.Benzer şikayetlerle karşılaşanlardan çok sayıda yorum yapıldı.Bu külfetli bir süreç. Sağlıkçı olarak bu izmaritleri atan veya içen kişinin herhangi bir bulaşıcı hastalığı olup olmadığını bilemiyoruz. Paketi hiç açmadık. İncelendiğinde poşetin orijinalinin kapalı olduğu görülecektir. “Dava hazırlıklarına başladık.” Bu kesinlikle önemli bir konu” dedi.

Ödemeyi kredi kartıyla yaptığını ve yapılan açıklamada bunun açıkça görüldüğünü belirten Ülger, avukatı aracılığıyla konuyu sonuna kadar takip edeceklerini de söyledi. -MALATYA

marmaraereglisi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu