Haber

Diyarbakır’da Tartışma Sonucu İntihar Girişimi

DİYARBAKIR’da otomobilini çevre yoluna park eden Veysi Çiçek (25), tartıştığı kız arkadaşı Dilan K.’yi (25) silahla vurarak intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Veysi Çiçek hayatını kaybetti. Bu sırada aracıyla geçerken olaya tanık olan HC, korna çalıp herhangi bir zarar vermemek istediğini ancak bunu başaramadığını söyledi.

Olay, öğleden sonra Kayapınar ilçesi çevre yolu üzerinde meydana geldi. Yanındaki kız arkadaşıyla tartışan Veysi Çiçek, 06 SY 780 plakalı otomobilini yol kenarına park etti. Araçtan inen ikili tartışmaya devam etti. Bu sırada Veysi Çiçek, yanındaki silahı çekerek Dilan K. Çiçek’i vurdu, ardından silahın namlusunu kendisine doğrultarak tetiği çekti.

Otomobilini kullanırken olaya tanık olan H.Ç., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dilan K. ve Veysi Çiçek, ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan yaralılardan Veysi Çiçek hayatını kaybetti. Dilan K.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

‘Korna çalarak onları ENGELLEMEK İSTEDİM’

Olayın görgü tanığı HC, polise verdiği ifadede memleketi Şanlıurfa’ya gittiğini belirterek, “Bir erkekle bir kadının tartıştığını gördüm. Adamın silah çektiğini gördüm. Kornaya bastım.” Durdurmak için. Hiçbir şey yapamadım. Aracımı yol ortasında durdurdum. Daha sonra tekrar silah sesleri duydum. 112’yi aradım ama “Yerini bilmediğim için başka bir aracı durdurup onlara söyledim. Bulunduğumuz yerin adresi” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu