Ekonomi

Fidelity yatırım fonları piyasadaki oynaklığın ortasında güçlü bir performans sergiliyor

1946’da kurulan Boston merkezli Fidelity Investments, düşük giderler, etkili fon yönetimi ve hassas (teknoloji), döngüsel (finans) ve savunma (sağlık) sektörlerindeki stratejik yatırımlarla piyasadaki değişkenlik karşısında dayanıklılığını kanıtladı. Firma dünya çapında 42 milyondan fazla yatırımcıya hizmet veriyor ve yönetilen varlıklar açısından Amerika Birleşik Devletleri’ndeki üçüncü büyük fon ailesidir.

Fidelity, Eylül 2023 itibarıyla isteğe bağlı varlıklarda 4,4 trilyon dolar ve yönetim altındaki toplam varlıklarda 11,5 trilyon dolar bildirdi ve geçen yıl 1,6 milyon yeni perakende hesabı ekledi. Şirketin yatırım fonları, hisse senedi alımlarıyla ilgili yönetim kurulu fiyatları olmadan süreç maliyetlerini azaltarak ve portföyleri çeşitlendirerek değişken piyasalarda istikrar ve büyüme potansiyeli sunuyor.

Dört Fidelity yatırım fonu, güçlü performansları, 5.000 $ gibi düşük başlangıç ​​yatırımları ve düşük harcama oranlarıyla öne çıktı.

Fidelity Capital Appreciation (FCAKX), Jason Weiner tarafından yönetilmektedir ve en büyük varlıkları Microsoft’tur (NASDAQ: MSFT ), Nvidia ve Uber. Fidelity Advisor Diversified Stock (FDTIX), Daniel E. Kelley tarafından yönetilmektedir ve en büyük varlıkları Microsoft, Nvidia ve Alphabet’tir (NASDAQ: Google )’kamyon. Son olarak, Fidelity Stock Selector Small Cap (FDSCX), Jennifer Fo Cardillo tarafından yönetilmektedir ve en büyük stokları Commercial Metals, Academy Sports & Outdoors ve Northern Oil & Gas’tır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haberalpu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu