Haber

İngiliz misafirler Kemer’e akın ediyor

Mart ayında İngiltere’nin en büyük turizm operatörü Jet2 ile tanıtım anlaşması yapan ve karşılıklı sözleşme imzalayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen World Travel Market Fuarı’nda İstanbul’daki İngiliz tur operatörünün yöneticileriyle bir araya geldi. . . Jet2 yöneticileri, “Kemer’de İngiliz turist akını başlayacak” dedi.

Bu yıl İstanbul’da düzenlenen 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer rüzgarı esmeye devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, fuarın ilk gününde turizm acenteleri yetkilileri ile ikili görüşmelere başladı.

Gün içinde Kemer’e daha fazla turist çekmek için son derece değerli görüşmelerde bulunan Önder Topaloğlu, İngiltere’nin en büyük turizm operatörü Jet2 ile başladığı İstanbul tanıtım çalışmalarını World Travel Market Fuarı’nda sürdürdü.

Törende Jet2 yöneticileriyle bir araya gelen Lider Topaloğlu’na Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan, Kemer Bölge Tanıtma Vakfı (KETAV) Lideri Volkan Yorulmaz ve Kemer Turizm ve İşadamları Derneği (KEMİAD) Lideri takdim edildi. Kemer standı. İş Sönmez eşlik etti.

Fuarda açıklama yapan Jet2 yetkilileri, görüşmede dönem henüz başlamamış olmasına rağmen şu ana kadar Kemer’e 2 bin 500 misafirin rezervasyon yaptırdığını belirterek, “Geçen yıl Kemer’e 6 bin 500 turist getirdik. Yılda 2500 İngiliz misafir Kemer’e rezervasyon yaptırdı.Geçen hafta Kemer’e kendi kontratlı departmanlarımız geldi.Normalde 10 otelle anlaşma yaptılar ama şimdi otel sayısı arttırıldı ve yeni kontratlar yapılmaya başlandı. Bu yıl Kemer’e çok daha fazla turist çekecek.Dönem sonu için kesin rakam veremiyoruz ama emin olun Kemer’e İngiliz turist akını olacak.2023 yılı için sadece Antalya’ya 500 bin koltuk ayırdık. -2024.” sözlerini kullandı.

KIŞ AYLARINDA DA GELECEK

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Jet2 anlaşmasına büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “Kemer, özellikle Rus turistleri ağırlayan bir ilçe olmaktan uzaklaşacak ve pazarını genişletecek bir ilçe haline gelecek. paylaşacak ve özellikle Avrupalı ​​misafirleri ağırlayacaktır. Bunun için çalışıyoruz. İngiliz misafirlerin Kemer’e gelmesi şehrimizin markasını güçlendirecektir. Özellikle JET2 yöneticileri Kemer’in kış turizmini güçlendirmek için kış aylarında turist getireceklerini söyleyince çok sevindik. Kemer’de birebir görüşmeler yaparak kış aylarında açık kalacak otel sayısını da artırıyoruz. Bunlar Kemer için sevindirici gelişmeler. Bu yıl keyifli bir turizm dönemi yaşayacağız” dedi. söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu