Teknoloji

Intel 13. Nesil İşlemci ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU ile Game Garaj Slayer3

Game Garaj Slayer3, Intel 13. Nesil İşlemci ve NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU ile Gelir.

Yeni teknolojileri dünyayla aynı anda Türkiye pazarına sunmayı hedefleyen Game Garaj, Slayer3 serisi dizüstü bilgisayarlarında gücünü Intel 13. Nesil Intel işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 40 serisi GPU’dan alıyor.

Gücünü yeni nesil CPU ve GPU’dan alan Game Garaj Slayer3 dizüstü bilgisayar serisi, kullanıcılarına pek çok yeni özellik sunuyor.

  • 13. Nesil Intel Core işlemci, bir önceki nesil işlemciye göre %30’a varan performans artışı sağlar.

  • NVIDIA GeForce RTX 40 serisi, önceki nesil RTX 30 serisine kıyasla %30’a varan grafik performansı artışı sağlar.

  • MUX anahtarı sayesinde dahili veya ayrık (NVIDIA) grafik kartı devre dışı bırakılarak kullanım durumuna göre grafik performansı veya pil süresi artırılabilir. Bu ayarlar, kolay bir kullanıcı arabirimi sağlayan Özellik Yöneticisi yazılımı aracılığıyla yapılabilir.

  • Type-C USB 3.2 Gen 1 / DP portu sahnenin 2. monitöre aktarılmasını sağlarken, cihaz üzerinde bulunan HDMI portu ise toplam 2 farklı monitör ilişkisine olanak sağlıyor.

  • Slayer3 serisinin tüm modellerinde kullanıcılar, 4800Mhz – 5200Mhz yüksek hızlı bellek modüllerinin avantajlarının yanı sıra 115W +25W TGP gücü ile yüksek grafik performansı elde edebilecekler.

  • Tüm Slayer3 serisi dizüstü bilgisayarlar, PCI-E 4.0 Gen4, yüksek okuma/yazma hızlı M.2 SSD diskleri kullanmanıza izin verir ve satın alındığında yüksek hızlı SSD’lerle özelleştirilebilir.

  • 4 bölgeli arkadan aydınlatmalı Türkçe Q klavye, cihazlarla birlikte gelen Feature Manager yazılımı ile kullanıcı tarafından yapılandırılabilir.

Slayer3 serisi, 5 çaplı büyütülmüş termal borular ve özel termal macunun yanı sıra CPU ve GPU için bağımsız bir soğutma çözümü sunar.

Slayer3 serisinin tüm modellerinde sayısal tuş takımı ve 4 bölgeli RGB arkadan aydınlatmalı klavye bulunur. Feature Manager yazılımı ile klavye renk ayarları, fan hızı ayarları, çoklayıcı anahtar yapılandırması ve pil kalibrasyonu yapılabilir. Slayer3 serisi, Game Garaj web sitesinden (gamegaraj) özelleştirilebilir ve satın alınabilir. Depolama ve bellek birimleri, sipariş sırasında kullanıcı tarafından yapılandırılabilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu