Yaşam

Neyin İçinde Ne Var? Orijinal Diziler ve Filmler Mayıs’ta Netflix’te Yayınlanacak

Mayıs ayında Netflix’e hangi orijinal içeriklerin geleceğini merak ediyorsanız bu içerik tam size göre! Özellikle Türk yapımlarıyla ön plana çıkan Netflix’in Mayıs ayında vizyona girecek film ve dizilerini sizler için derledik.

Kaynak:https://twitter.com/netflixturkiye/st…

2 Mayıs – Terzi

Ünlü terzi Peyami, en yakın arkadaşının müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ancak hiç görmediği bu kız beklenmedik bir şekilde hayatına girince Peyami’nin sırlarına bir yenisi daha eklenir.

4 Mayıs – Kraliçe Charlotte: Bir Bridgerton Hikayesi

‘Bridgerton’ dizisinin ön bölümünde, genç Kraliçe Charlotte ile İngiltere Kralı George’un evliliği, sosyeteye yön veren destansı bir aşk hikayesine dönüşüyor.

12 Mayıs – Kara Şövalye

Hava kirliliğinin ortalığı kasıp kavurduğu distopik bir gelecekte, insanlığın hayatta kalması bir grup olağanüstü kuryeye bağlı.

12 Mayıs – Anne

Anne filmi, dünyanın her ülkesinde kısa sürede düşman haline gelen bir kadın suikastçının, uzun süredir terk ettiği kızı için saklandığı yerden çıkıp kızını kurtarmasını konu alıyor.

17 Mayıs – Conor McGregor: Sınır Tanımayan Savaşçı

Belgesel, Ultimate Fighting Championship’teki (UFC) başarısı ve inanılmaz kişiliği ile dünya çapında ün kazanan İrlandalı profesyonel karma dövüş sanatçısı ve boksör Conor McGregor’un hayatına odaklanıyor.

18 Mayıs – XO, Kitty

Kitty Song Covey, aşk hakkında her şeyi bildiğini düşünüyor. Ancak uzak bir ilişki içinde olduğu erkek arkadaşıyla yeniden bir araya gelmek için dünyanın diğer ucuna taşındığında işler değişir. Kitty kısa sürede, söz konusu kendi aşk hayatı olduğunda bağların çok daha karmaşık olduğunu anlayacaktır.

19 Mayıs – El Silencio

Anne ve babasını öldüren Sergio Ciscar, altı yıl sonra hapisten çıkar. Serbest bırakıldığında henüz on sekiz yaşının altındaydı. Hapishanede kaldığı süre boyunca tek kelime etmeyen Sergio’yu zor zamanlar beklemektedir.

25 Mayıs – Fubar

Esasen riskli bir gizli görev, bir baba ve kızının birbirlerinin gizlice CIA için çalıştığını öğrendiğinde, ailevi sorunlarla güzel bir şekilde karmaşık hale gelir.

26 Mayıs – Kan ve Altın

Dünya Savaşı’nın sonunda, bir Alman asker kaçağı ve genç bir bayan, gizlice altın arayan bir grup Nazi ile kanlı bir savaşın içine çekilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu