Haber

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın şampiyon pehlivanlara altın madalya verdi.

Tokat’ın Zile ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zile Belediyespor Kulübü’nün şampiyon güreşçilerine altın madalya verdi.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, makamında düzenlenen ödül töreninde genç güreşçileri tebrik ederek, sporcuların bundan sonra da başarılarıyla Zile’nin gururu olacağına inandığını söyledi.

Ödüllerini makamında Başkan Şükrü Sargın’ın elinden alan Efe Rüştü Altuntaş, Edirne 662’de kısa boyda 2. oldu. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Poyraz Bilgin U13 Türkiye Şampiyonu, Volkan Bilgin Yıldızlar Türkiye Şampiyonu, İbrahim Emir Cankurt U11 Türkiye Şampiyonu, Muhammed Mustafa Bağrıçak U11 Türkiye 3.’sü ve Mücteba Bera Koç Macaristan’da Avrupa 5.’si oldu.

“Geleceklerinin güzel başarılarla dolu olacağını gösterdiler”

Zile Belediyespor Kulübü sporcularının Zile’ye kendilerini çok iyi hissettirdiğini belirten Şükrü Sargın, “Kendileriyle gurur duyuyoruz ve bize bu duyguları yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Genç güreşçilerimiz geleceklerinin güzel başarılarla dolu olacağını göstermişlerdir. Sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen Emre Şahin’i tebrik ediyorum.” dedi. – TOKAT

haber-elbeyli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu