Yaşam

Esra Erol’da Aldatan Kocasıyla Yüzleşen Kadının Sözleri Yürek Kırdı

Esra Erol’un yasak aşkı bir süredir gündemdeydi. 4 çocuk annesi Ceylan Yurdusever’in kaçmasının ardından programa eşi Salih Bey başvururken, Ceylan’ın birlikte kaçtığı Mustafa’nın eşi Gülbahar’ın sözleri programa damgasını vurdu.

Salih Yurdusever, geçtiğimiz günlerde eşi Ceylan’ın Mustafa isimli adamla kaçmasının ardından Esra Erol’da ortaya çıkmıştı. Evli ve çocuk sahibi olan Mustafa ve Ceylan, Esra Erol’un karşısına çıktı ve eşleriyle yüzleşti.

Mardin’e kaçtığı Mustafa’nın evli olduğunu bilmediğini söyleyen Ceylan, acılı kocasından özür dilerken, canlı yayına çıkan Mustafa’nın eşi Gülbahar ise asıl mağdurun kendisi olduğunu belirtti.

Eşi Mustafa ile 10 yıldır evli olduğunu ve eşinin kendisine daha önce hiç ihanet etmediğini belirten Gülbahar, bu durumu canlı yayında öğrendiğinde şok olduğunu belirterek, Mustafa’nın eşinden özür dilediğini belirtti.

“Esra Hanım, tüm Türkiye’den özür diliyorum. Bir daha böyle bir şey olmayacağına söz veriyorum. Onu çok seviyorum. Eşim kabul ederse hayatımı onunla yaşamak istiyorum.”

Hem kendisinin hem de çocuklarının mağdur olduğunu söyleyen Gülbahar Hanım, yaşadıklarını anlatınca tüm izleyenlerin gözlerini yaşarttı.

“Onlar da üzüldü. Çocuklarımdan biri babasının bu davranışını yakalayınca okuldan kaçtı. Onlar da utandılar. Utanacak olan biz değil, sizsiniz.”

“Az da olsa çalışıyor olmasına sevindim. Oradan buradan yardımlar geliyordu. Hem eşya yardımı, hem gıda yardımı. Çorba olsaydı daha çok mutlu olurdum” diyerek, ‘Bugün durumu atlattık’ dedi. fazla’.”

‘Durumumuzu farklı kılmak için köye gittik. Kayınpederim sayesinde her zaman arkamda ve bana yardımcı oluyor.’

Esra Erol, “O gün eşinizin cebinde 200 bin TL vardı. Hangi paraydı bu?” Gülbahar soruya şu cevabı verdi:

‘Bu evimizi yenilemek içindi. Kayınpederim bana arsa verdi. O araziyi sat. Üst katımızı onarmak ve çocuklarımızla sakin bir hayat yaşamak istiyordum.’

Mustafa Bey, “Ben o parayla dişlerimi yaptırıyorum. 100 – 150 bin liraya yakın para var. Yani 62 bin lira dişe gitti.” Bir açıklama yaptı.

Karısı, “Malzeme almaya gidiyorum” dedi. Bir daha evine dönmemekten çok korkan, hatta öldüğünü düşünen Gülbahar, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bana ‘Bir akşam kız kardeşimin yanında kalıp ertesi gün geri döneceğim’ dedi. O gün kendisinden haber alamadım. Delirdim. Telefonu kapalıydı. Jandarmayı aradım, polisi aradım. Her ihtimali düşündüm. Elinde para vardı. Öldürürler diye korktum. onu at.”

“Jandarma’yı aradım, ‘Eşiniz reşit, bir şey yapamayız’ dedim. Meraktan öldüm dediler, bir iki gün sonra beni aradı ve ‘dişimi yaptıracağım’ dedi. söz konusu”

Gülbahar’ın yaşadıklarına üzülen Esra Erol, “Gülbahar’ın günahı ne? Hayır! Yoksullukla mı mücadele ediyor? Evet! Bir sıkıntısı var mı, yardım alıyor mu? Kocası ona kayıtsız mı davranıyor? O halde Gülbahar mı olmalı? Bir ‘Mustafa’ bulup kaçmak mı?” ?” sözleriyle genç kadına desteğini dile getirdi.

Yaşananların ardından Mustafa Bey, “Bizimki görücü usulü evlilikti. Daha sonra birbirimizi çok sevdik. Şu ana kadar böyle bir şey olmamıştı. Mesajlarımı aldı ama devamı olmadı. O yüzden söylendi. O da söyledi.” ‘Yapma’ dedi. Ben yapmadım. Bu benim ilk hatam. Özür dilerim.” “Bütün kalbimle” diye karısından tekrar özür diledi.

Gülbahar’ın konuşması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu